Поділитись:

Повертається додому востаннє: на Волині просять гідно зустріти Героя-льотчика

Середа, 21 грудня 2022, 10:00
Повертається додому востаннє: на Волині просять гідно зустріти Героя-льотчика

На Волинь у середу, 21 грудня, привезуть тіло загиблого Героя Владислава Левчука. Просять гідно зустріти воїна.

Про це повідомила Наталя Пасічник у фейсбуці.

Тіло Героя військові сьогодні доправлять в Луцьк. Орієнтовно о 14.30 всіх небайдужих просять виїхати до знаку Луцьк з боку с.Гірка Полонка Луцького району, щоб,гідним Героя, кортежем провести до Кафедрального Собору.

«Сьогодні  на щиті повертається додому наш земляк, уродженець та житель села Поворськ, що на Ковельщині, Владислав Левчук, 07.01.1999 року народження», – йдеться в повідомленні.

Влад – випускник Волинського обласного ліцею з посиленою військовою підготовкою, який закінчив у 2016 році. Ще навчаюсь у Луцьку він чітко знав, ким хоче бути. Хлопець мріяв стати пілотом. Владислав здійснив свою мрію. Він став військовим льотчиком. Лише цього року закінчив Харківський національний університет Повітряних сил імені Івана Кожедуба. Служив у 12 окремій бригаді армійської авіації зі Львівщини, яка брала участь у героїчних евакуаційних рейсах на територію окупованого Маріуполя.

Життя льотчика-штурмана Левчука Владислава обірвалося 11 грудня під час бойового вильоту у Бахмутському районі Донецької області. Владислав загинув разом із двома іншими членами екіпажу українського гелікоптера – Віталієм Маркевичем та досвідченим вертолітником Максимом Федоровим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
10:13
25 квітня 2024
22:02
13:36
24 квітня 2024
19:13