Діти прикрасили ялинку біля Волинської податкової саморобними іграшками (фото)

Понеділок, 19 грудня 2022, 18:45

Центральну ялинку Київського майдану прикрашали учні «Заборольського ліцею №32 Луцької міської ради», іграшки вони робили власноруч.

Школярі проявили ініціативу, яку волинські податківці з радістю підтримали. Разом із в.о. начальника ГУ ДПС у Волинській області діти чіпляли новорічні іграшки, які виготовлені в кольорах українського прапора.

У процесі творчості школярі створювали яскраві подарункові бокси, фарбували в «золото» дерев’яні зірочки, клеїли імітовані великі цукерки та банти, які виготовили в синьо-жовтих кольорах.

 

На переконання учнів, саме таким і повинен бути цьогорічний Миколай – з українським прапором, щоб захищати наших воїнів Збройних сил України у місцях бойових дій та нагадувати усім перехожим основні кольори.

 

«Українські діти, безумовно, креативні та ініціативні й нам дуже приємно, що у такі складні часи вони знаходять бажання та натхнення до творчості. Переконаний, що абсолютно кожен лучанин, який матиме можливість побачити ці творіння наживо, обов'язково їх оцінить. Дякуємо школярам і пишаємось, що цьогоріч наша ялинка виглядає неймовірно!», – Сергій Лисеюк.

На верхівку ялинки прилаштували кований золотистий тризуб. 

 

Керівник Волинської податкової привітав юних гостей та зізнався, що святий Миколай доручив йому подякувати школярам за їх працю і вручити солодкі подаруночки.

«Діти з задоволенням поринули в процес створення новорічних іграшок, частково це є своєрідною медитацією для них у ці складні часи, а також можливістю проявити свої вміння. Сподіваємось, що наші витвори будуть милувати око усім навколо та підтримають моральний дух, а можливо й хоча б трохи створять новорічний настрій» – зазначила педагог Олеся Підгальська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: