Поділитись:

Ще 3-4 атаки – і в росіян нічого не лишиться, – Данілов

Понеділок, 19 грудня 2022, 10:01
Ще 3-4 атаки – і в росіян нічого не лишиться, – Данілов

Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов вважає, що у росіян лишилось запасів ракет на 3-4 атаки, але після цього в них будуть вичерпані усі запаси, що неприпустимо для військвих.

Про це він повідоми в інтерв'ю Данілова Українській правді. 

«Якщо рахувати на великі атаки, які у нас уже відбулися, то у них залишилося максимум на дві-три, може, на чотири нашкребуть. Але тоді вони повністю залишаться без ракет, що є неприпустимо, адже у них можуть з’явитися зовсім інші виклики і вони мають хоч якийсь запас залишити», – пояснив він. 

З його слів, «ту межу, яку по нормативах вони б мали втримувати, вони її вже пройшли і пройшли доволі давно». Однак, уточнив він, в арсеналі росіян більш-менш достатньо ракет С-300.

Також Данілов зауважив, що військові навчилися збивати іранські дрони-камікадзе «Shahed-136/131», якими озброїлись росіяни.

«У них є "Шахеди", але хочу зауважити, що ми навчилися з ними боротися.  Якщо немає якихось форс-мажорів, то нещодавно був випадок, коли ми всі 100%, які вони направляли, збили», – підкреслив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів