Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин суботи, 17 грудня

Субота, 17 грудня 2022, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин суботи, 17 грудня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за суботу, 17 грудня.

Про плавця з Луцька, який встановив новий рекорд України:

Головне у Луцьку: ТОП новин суботи, 17 грудня 

Спортсмен з Луцька Іван Гарбарчук на Чемпіонаті Литви з плавання встановив новий юнацький рекорд.

Іван Гарбарчук на Чемпіонаті Литви у 25 м у попередніх запливах на дистанції 100 м вільним стилем оновив юнацький рекорд України – 49.80.

Попередній рекорд – 49.81 – належав Сергію Шевцову і був встановлений у грудні 2014 року.

Про аварії у Луцьку:

Зранку у суботу, 17 грудня, близько 10:50 у Луцьку на повороті з проспекту Соборності на вулицю Чорновола зіткнулися легковики Renault та Opel.

Головне у Луцьку: ТОП новин суботи, 17 грудня 

Внаслідок зіткнення автівки отримали механічні ушкодження. Одного з водіїв доставили до лікарні для обстеження.

Також у Луцьку сталася подвійна дорожньо-транспортна пригода за участю трьох легковиків.

Головне у Луцьку: ТОП новин суботи, 17 грудня 

ДТП трапилась в обідню пору, на перехресті проспекту Соборності й проспекту Молоді, поблизу РАЦСу. Внаслідок автопригоди рух транспорту на цій ділянці дороги був ускладнений. На місці аварії працювали правоохоронці.

Про автобус з 25 пасажирами, який застряг у заметі:

Головне у Луцьку: ТОП новин суботи, 17 грудня 

У ніч на суботу, 17 грудня, рятувальники відбуксирували зі складної ділянки дороги пасажирський автобус Neoplan, який застряг у сніговому заметі поблизу села Римачі Ковельського району.

В автобусі перебувало 25 пасажирів.

Про хлопчика і дівчинку, які народилися по дорозі до пологового:

Головне у Луцьку: ТОП новин суботи, 17 грудня 

На Волині протягом двох днів медики невідкладної медичної допомоги прийняли пологи у двох жінок по дорозі до пологових будинків. Народилися здорові хлопчик і дівчинка.

15 грудня, о 22:35 до Центральної оперативної диспетчерської надійшло звернення, що в одному з населених пунктів області у жінки почалися пологи. Бригада ЕМД, яка прибула на виклик, прийняла рішення про транспортування жінки до пологового будинку. Проте вагітна почала народжувати просто в машині екстреної медичної допомоги. Народився здоровий хлопчик.

Наступної ночі, у п'ятницю, 16 грудня, о 04:06, до Центральної оперативної диспетчерської надійшло повідомлення, що в одному з населених пунктів Володимирського району в жінки почалися пологи. Це була вже п'ята вагітність, тож чоловік вирішив доставити жінку до пологового відділення власним транспортом. Бригада ЕМД виїхала на зустріч, жінку перенесли у «швидку». Проте малеча чекати не хотіла і жінка почала народжувати. Тож медики  прийняли пологи в машині ЕМД. Народилась здорова дівчинка.

Інші цікаві новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів