Поділитись:

EcoFlow DELTA Pro – зарядна станція під універсальні завдання*

П'ятниця, 16 грудня 2022, 16:35
EcoFlow DELTA Pro – зарядна станція під універсальні завдання*

У нинішніх реаліях використання зарядної станції є порятунком для великої кількості людей. Аварійні, екстрені та планові відключення світла створили суттєвий дискомфорт для українців, але вони не впадають у відчай. Кожен шукає способи отримати заповітну електрику, скористатися різними пристроями, відновити працездатність газового котла, насоса чи комп'ютера.

Відмінним інструментом вирішення проблеми стане портативна домашня батарея EcoFlow DELTA Pro. Її ємності на 3600 Вт достатньо, щоб забезпечити живлення великої кількості домашніх приладів. Бажаючі можуть купити Delta Pro вже й зараз, замовивши доставку в будь-які області України, де не ведуться бойові дії. Оплата доступна на сайті після оформлення замовлення або готівкою за фактом отримання товару.

Технічні характеристики та можливості

Перш ніж зробити вибір на користь даної станції, необхідно вивчити її параметри:

  • ємність – 3600 Вт;
  • вага – 45 кг;
  • заряджання – 1,9 години;
  • підключення – 13 пристроїв;
  • збереження максимальної потужності – до 3 років;
  • температурний діапазон – від -20 до +45 градусів.

Застосування технології заряджання EcoFlow X-Stream забезпечить не тільки високу швидкість, але й безпеку, стабільність та високу якість результату. Відновлення всієї ємності відбувається за 1,9 години від звичайної домашньої розетки. Крім того, заряджати батарею можна на класичних пунктах зарядки для електричних автомобілів.

Станція сумісна з переносними сонячними батареями, що працюють по MC4. Підключення до панелі потужністю від 11 до 150 забезпечить зарядку в діапазоні від 2,8 до 5,6 годин. За відсутності сонячної погоди інтелектуальна система виконає максимізацію поглинання енергії, гарантуючи генерацію в будь-який час дня.

Управління та моніторинг станції

Програма EcoFlow спрощує взаємодію з пристроєм, але також є пульт дистанційного керування з можливістю за лічені секунди активувати необхідні параметри. Користувач може бачити індикатор заряджання, оцінити швидкість відновлення ємності від мережі, а також керувати генератором в інтелектуальному режимі.

В умовах нестабільного постачання електрики українцям рекомендується створити свою унікальну екосистему, яка складається з генератора, сонячних панелей і навіть вітряних турбін. Завдяки правильному компонування в будинку чи офісі на робочому місці завжди буде необхідний запас електрики для зручності та комфорту.

Надрукувати
мітки:
коментарів