Поділитись:

На Волині витягнули зі снігових заметів два автобуси, легковик і вантажівку (фото)

П'ятниця, 16 грудня 2022, 11:28
На Волині витягнули зі снігових заметів два автобуси, легковик і вантажівку (фото)

На Волині рятувальники здійснили чотири виїзди для проведення аварійно-рятувальних робіт на автошляхах області.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Головного управління ДСНС України у Волинській області.

У четвер, 15 грудня, після опівночі рятувальники 13-ї ДПРЧ смт Маневичі відбуксирували з кювету біля села Прилісне легковий автомобіль.

У Нововолинську близько опівдня рятувальники 5-ї ДПРЧ витягнули зі снігового замету автобус. У транспортному засобі перебував тільки водій.

О 16:48 рятувальники 6-ї ДПРЧ м. Ківерці вирушили за викликом до села Веснянка Луцького району. Неподалік села у сніговий намет на узбіччі втрапив і не зміг продовжити рух рейсовий автобус «Луцьк – Ківерці – Веснянка», у якому перебували водій з 11 пасажирами. На момент прибуття рятувальників в автобусі перебував водій та двоє пасажирів літнього віку, решта дісталися домівок самостійно. Цих двох літніх людей рятувальники доправили пожежним автомобілем до села.

О 19:30 працівники чергової варти 1-ї ДПРЧ міста Луцька відбуксирували з проїжджої частини на вулиці Електроапаратній у Луцьку вантажний автомобіль, що потрапив у сніговий замет на узбіччі й перегородив рух транспорту.

На Волині витягнули зі снігових заметів два автобуси, легковик і вантажівку (фото)На Волині витягнули зі снігових заметів два автобуси, легковик і вантажівку (фото)На Волині витягнули зі снігових заметів два автобуси, легковик і вантажівку (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів