Поділитись:

На розвиток туристичного Луцька з бюджету дадуть майже 2 мільйони гривень

Вівторок, 10 січня 2017, 13:41

600 тисяч гривень на Програму розвитку туризму в Луцьку виділять у січні, а решту дофінансують у лютому.

На Програму треба 1,7 мільйона гривень, і ця сума – обгрунтована. Про це стверджувала начальнник управління розвитку туризму та промоції міста Наталія Бунда 10 січня під час засіданняи"бюджетної" комісії.

"Для того, щоб говорити, що ми розвиваємо туризм, його треба розвивати та фінансувати. Ми тут завжди говоримо, що ми займаємось видатками, а треба займатись і надходженнями", – сказала Наталі Бунда.

Вона попросила 1,7 мільйона виділити з бюджету в повному обсязі, оскільки на січень заплановано проведення багатьох робіт.

"Найосновніші витрати – 300 тисяч гривень – це виготовлення проектно-кошторисної документації на реконструкцію вежі Чорторийських. Крім того, нам терміново цю документацію треба виготовити, бо ми подались на проект "Польща- Білорусь-Україна". До того ж 100 тисяч треба на на проведення конкурсу громадських ініціатив задля підвищення туризму. До того ж в січні треба кошти в сумі 150 тисяч на друк поліграфічної продукції на цілий рік, а ще 200 тисяч ми заклали на участь у міжнародних виставках", – пояснила Наталія Бунда.

Депутат Сергій Була сказав, що варто підтримати фінансування в повному обсязі. Втім вирішили, що найкраще буде, якщо депутати проголосують за виділення 600 тисяч гривень на Програму у січні, а решту дофінансують у лютому.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: ЧИ СТАНЕ ЛУЦЬК ТУРИСТИЧНОЮ МЕККОЮ ДЛЯ ПОДОРОЖУЮЧИХ

Надрукувати
мітки:
коментарів