Поділитись:

У Ковелі готуються до снігопадів

Четвер, 15 грудня 2022, 19:45
У Ковелі готуються до снігопадів

У Ковелі готуються до снігопадів цими вихідними.

Про це повідомив міський голова Ігор Чайка.

Просять не залишати автівок на узбіччях, бо вони заважають розчищенню доріг, особливо там, де зазвичай найбільші автомобільні потоки, міські та міжміські маршрутки й зупинки.

 Тим часом в місті максимально мобілізовують сили й засоби комунальних підприємств для розчищення та посипання проїжджої частини, пішохідних переходів, прибудинкових територій:

  • Встановлюють більше ємностей для піску по всьому місту, щоб не витрачати цінний час на доставку до ділянок, які слід посипати.
  • Встановили GPS-маячки для того, щоб контролювати переміщення снігоочисної техніки й оперативно реагувати, на які найбільш проблемні ділянки її оперативно скерувати.
  • Визначили місце, куди вивозитимуть сніг. У центральній частині плануть для діток сюрприз на свято Миколая, тож снігу має бути вдосталь, але не надміру.

У четвер, 15 грудня, після посипання протиожеледною (піщано-соляною) сумішшю повторно розчистили вулиці: Незалежності, Грушевського, Луцьку, Ольжича, Тимошенка, Ярослава Мудрого, Володимира Кияна, Драй-Хмари, Грабовського, Симоненка, Стуса, Старицьких, Брестську, Велику Гончарну, Малу Гончарну, Князя Романа, Миколайчука, 40 років Перемоги, Малишка, Загородню, Величка, Геологів, Міцкевича, Вітовського, Відродження, Заводську.

Також комунальники додатково шукають трактористів для роботи на снігоочисній техніці. Якщо маєте відповідний досвід — лишайте свої контакти, зателефонувавши на номер Гарячої лінії міського голови — 0800 219-019.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів