Поділитись:

На Волинь насувається негода: де перечекати водіям (мапа)

Четвер, 15 грудня 2022, 20:01
На Волинь насувається негода: де перечекати водіям (мапа)

На Волині очікують погіршення погодних умов: водіїв закликають бути обережними.

Про це інформує Служба автомобільних доріг у Волинській області.

«Упродовж сьогоднішнього дня понад 50 одиниць дорожньої техніки підрядних підприємств було задіяно до снігоочисних робіт на автошляхах державного значення та їх оброблення протиожеледними матеріалами. На окремих ділянках шляхів такі роботи тривають – продовжуємо ліквідовувати наслідки попередньої негоди і готуємось до нової, адже синоптики знову попереджають про погіршення погоди», – йдеться в повідомленні.

За інформацією Волинського обласного центру з гідрометеорології 16-17 грудня на території нашого регіону очікується значні опади – сніг, мокрий сніг та дощ. Варто бути готовим до усього набору зимових метеорологічних явищ: ожеледь, налипання мокрого снігу, температурні «гойдалки», на дорогах ожеледиця.

«Закликаємо водіїв при плануванні поїздки зважати на погоду і відповідно підготуватись. Якщо є можливість – не сідайте за кермо доки не випогодиться»,– кажуть у службі.

Якщо негода застане в дорозі, водіям вантажних транспортних засобів можна перечекати її на спеціальних майданчиках, розташованих поблизу автошляхів, їх можна відшукати на мапі за цим посиланням https://bit.ly/3VsMWmM.

У разі виникнення ускладнень проїзду чи інших надзвичайних ситуацій на автошляхах державного значення області телефонуйте на цілодобову гарячу лінію Укравтодору за номером +38 067 400 60 80.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів