Поділитись:

Волинян запрошують на роботу: заробітна плата – від 13 300 гривень (відео)

Четвер, 15 грудня 2022, 10:32
Волинян запрошують на роботу: заробітна плата – від 13 300 гривень (відео)

Волинян кличуть на роботу.

Про це йдеться в сюжеті «Конкурент TV».

У Луцьку на роботу шукають головного інженера. Заробітна плата – 14 000 гривень.

Серед основних завдань та обов’язків: організація роботи технічної служби. Забезпечення ефективності роботи технічної служби, скорочення матеріальних, фінансових і трудових витрат під час виконання ремонтних робіт, Забезпечувати своєчасну та якісну підготовку виробництва, технічну експлуатацію, ремонт і модернізацію устаткування.

Досвід роботи обов’язковий.

У селі Самари Ковельської громади потрібен водій автотранспортних засобів. Заробітна плата – 14 000 гривень. Потрібно виконувати роботу на автомобілях «МАН», а також бути готовим до відряджень.

У Нововолинську відкрита вакансія токаря-розточувальника. Заробітна плата – 14 000 гривень.

Серед основних завдань та обов’язків: координатне розточування отворів у пристосуваннях та без них з пересуванням по координатах за допомогою індикаторів та мікрометричних плиток.

У селі Федорівка Володимирського району на роботу потрібен зоотехнік. Заробітна плата – 14 000 гривень. Працівник має контролювати процеси підготовки, посадки, вирощування птиці. Формувати звіти в процесі вирощування. Контролювати проведення експериментів та надавати підсумки по заключенню. Контролювати параметри мікроклімату по пташниках.

В Облапах шукають менеджера (управителя) з логістики. Заробітна плата – 20 000 гривень.

Серед основних завдань і обов’язків: оформлення документів, фактур на перевезення зерна за кордон. Супровід водія до місця призначення. Проєктування наскрізних матеріальних потоків впродовж повного логістичного ланцюга.

У селі Тойкут відкрита вакансія оператора автоматичних та напівавтоматичних ліній верстатів та установок. Заробітна плата – 20 000 гривень. Працівник має вести процес оброблення деревини з пульта керування, забезпечувати безперебійну роботу автоматичної лінії, налагоджувати устаткування і механізми в процесі роботи.

У Берестечку потрібен лікар-психіатр. Заробітна плата – 13 300 гривень. Серед основних завдань і обов’язків: застосування сучасних методик профілактики, діагностики, лікування, реабілітації хворих психіатричного профілю, надавати їм і швидку та невідкладну медичну допомогу. Здійснювати нагляд за побічними реакціями/діями лікарських засобів. Вести лікарську документацію.

У Нововолинську шукають підсобного працівника. Заробітна плата – 13 300 гривень. Робота на процесах обвалювання тушок птиці (філетування, навішування, пакування, перепакування, калібрування).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів