Поділитись:

Волинські рятувальники витягнули з кюветів і заметів шість авто (фото)

Середа, 14 грудня 2022, 10:31

Протягом минулої доби волинські рятувальники здійснили шість виїздів для надання допомоги водіям і пасажирам транспортних засобів, які опинилися у складних ситуаціях на автошляхах області.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Головного управління ДСНС України у Волинській області.

У вівторок, 13 грудня, близько першої ночі на трасі М-07 Київ – Ковель – Ягодин біля села Мар’янівка Ковельського району злетів у кювет легковий автомобіль й перекинувся на дах. У транспортному засобі перебували двоє людей, які зуміли самостійно вибратися з перекинутого автомобіля.

Рятувальники, які прибули за викликом, встановили автомобіль на колеса й відбуксирували його з кювету на стійку ділянку автодороги.

Близько 14:00 години поблизу смт Турійськ працівники чергової варти 17-ї ДПРЧ відбуксирували із засніженого узбіччя автомобіль аварійної бригади енергетиків

Увечері на автодорозі Любомль – Шацьк рятувальники відбуксирували легковий автомобіль, що застряг у снігу на узбіччя. В транспортному засобі перебували двоє дорослих і дитина. А біля села Тарасове Луцького району рятувальники за допомогою буксирувального троса витягнули з кювету вантажний автомобіль.

Близько опівночі по допомогу до рятувальників звернулися волонтери: біля села Волошки Ковельського району у кювет злетів позашляховик, яким вони транспортували допомогу військовим на Житомирщину. Рятувальники 4-ї ДПРЧ м. Ковеля відбуксирували автомобіль на стійку ділянку автодороги.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів