Поділитись:

У Волинській ОДА будуть вимірювати температуру батарей

Вівторок, 10 січня 2017, 10:03

У приміщенні Волинської облдержадміністрації температура не більше 10 градусів.

Про це стало відомо сьогодні, 10 січня, під час оперативної наради, – повідомляє Волинський інформаційний портал.

"За логікою речей цієї наради сьогодні не повинно було бути. Бо працювати в таких умовах небезпечно", – заявив голова Волинської ОДА Володимир Гунчик на початку наради.

Він розповів, що звернеться з листом до голови обласної ради Ігоря Палиці, оскільки облрада – балансоутримувач приміщення, із проханням дати оцінку роботі керівництву КП "Управління будинком обласної ради".

У приміщеннях ОДА – температура не більше 10 градусів.

"Я не розумію такої безвідповідальності в роботі комунального закладу. Коли критикують облдержадміністрацію, знаходять соломинку в очах, а коли робота своїх комунальних підприємств, то поліно в оці ніхто не бачить", – заявив очільник області.

Гунчик обурився, що гроші, які облдержадміністрація сплачує за "комуналку", не відповідають умовам, в яких працюють люди.

"Я до певного рівня терпів, але ж не можна так знущатися! Зайдіть у кабінет голови облдержадміністрації: 0 цілих 0 десятих температура батарей. Через два дні половина людей буде на лікарняному", – підкреслив голова ОДА.

Він доручив управлінню ЖКГ провести перевірку всіх приміщень, вимірявши температуру батарей. Документи за результатами перевірки додадуть до листа Палиці.

Надрукувати
мітки:
коментарів