Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 7 грудня

Середа, 07 грудня 2022, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 7 грудня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за середу, 7 грудня:

Про те, що у Луцьку батькам дітей роздають допомогу від американських благодійників

Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 7 грудня 

У Луцьку понад сотню сімей з дітьми віком до трьох років отримали по коробці з сухою дитячою сумішшю ELSE від відомої американської компанії iHerb.

Про це повідомила депутатка Луцької міської ради від Громадянського руху «Свідомі» у Луцькій міській раді Алла Надточій.

У середу, 7 грудня, Алла Надточій зі своїм колегою по фракції, депутатом Луцькради від «Свідомих» Михайлом Находом завітали до приміщення Управління соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді. Від них сім'ї з дітками до трьох років отримали по коробці із сухою дитячою сумішшю ELSE.

Громадянський рух «Свідомі» передає дитяче харчування в рамках спільної ініціативи відомих американських благодійних організацій Global Empowerment Mission, All Hands and Hearts та Good360.

Суміш можуть отримати батьки дітей віком від 12 до 36 місяців, заповнивши гугл-форму за посиланням.

«Діти – це надія на майбутнє, втілення нашої жаги до життя та свободи. Кожна дитинка має рости здоровою, щасливою та в любові», – зазначила Алла Надточій.

Про те, що у Луцьку цьогоріч не встановлюватимуть різдвяне містечко та святкові ілюмінації

Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 7 грудня 

У Луцьку цього року не встановлюватимуть святкові ілюмінації на Театральному майдані, а ялинкове тріо не прикрашатимуть гірляндами.

«Багато запитань надходить щодо новорічної ялинки та різдвяного містечка. Повідомляю, що цього року не буде традиційного прикрашання ялинки гірляндами та класичними новорічними іграшками, не буде також великої кулі та іншої додаткової ілюмінації на Театральному майдані»,– написав Луцький міський голова.

На ялинкове тріо в центрі міста повісять прикраси патріотичної та духовної тематики, що власноруч виготовлять діти та викладачі мистецьких закладів та гуртків громади.

Жодних коштів міського бюджету на вищевказані цілі не витрачатимуть.

Про те, що у Луцьку прощатимуться з військовослужбовцем Андрієм Гурним

Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 7 грудня 

У Луцьку прощатимуться з військовослужбовцем Андрієм Гурним, який загинув на Луганщині.

Про це повідомили в Луцькій міській раді.

У четвер, 8 грудня, у Свято-Троїцькому кафедральному соборі об 11 годині відбудеться відспівування військовослужбовця.

Лучанин Гурний Андрій Володимирович (27.05.1995 року народження) був призваний на військову службу по мобілізації 22 жовтня року до складу  військової частини на посаду оператора протитанкового відділення взводу вогневої підтримки 3 аеромобільної роти 1 аеромобільного батальйону.

Солдат Гурний Андрій загинув 3 грудня цього року під час виконання бойового завдання  щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Білогорівка  Сєвєродонецького району Луганської області.

Вічна пам’ять, честь та шана Героям!

Про те, як у Луцьку працюватимуть «Промінь» та «ПортCity» у наступному році

Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 7 грудня 

У Луцьку затвердили графік роботи РЦ «Промінь» та ТРЦ «ПортCity» на 2023 рік.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради у середу, 7 грудня.

Розважальний центр «Промінь», який розташований на проспекті Президента Грушевського, 2, до 7 грудня 2023 року працюватиме цілодобово. Але там заборонили продавати алкоголь з 22 до 8 години.

Торгово-розважальний центр «ПортCity», що на вулиці Сухомлинського, 1, наступного року працюватиме цілодобово, але із забороною на продаж алкогольних напоїв з 22 до 8 години.

Контролювати дотримання графіку роботи буде муніципальна варта та поліція.

Нагадаємо: у Луцьку затвердили перелік категорій громадян, які зможуть безкоштовно їздити громадським транспортом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів