Поділитись:

За мужність і героїзм: на Волині нагородили ліквідаторів наслідків ворожих обстрілів (фото)

Середа, 07 грудня 2022, 14:21
За мужність і героїзм: на Волині нагородили ліквідаторів наслідків ворожих обстрілів (фото)

Перший заступник начальника Головного управління ДСНС України області підполковник служби цивільного захисту Сергій Демидюк вручив нагороди ковельським рятувальникам.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Головного управління ДСНС України у Волинській області.

У середу, 7 грудня, вручили нагороди рятувальникам підрозділів служби «101» Ковельщини, які проявили мужність та героїзм при ліквідації пожеж і наслідків ворожих обстрілів міста залізничників.

Співробітники ковельського гарнізону мужньо подолали всі наслідки ворожих обстрілів та у найкоротший строк ліквідували пожежі на об’єктах критичної інфраструктури.

За мужність і героїзм: на Волині нагородили ліквідаторів наслідків ворожих обстрілів (фото)За мужність і героїзм: на Волині нагородили ліквідаторів наслідків ворожих обстрілів (фото)За мужність і героїзм: на Волині нагородили ліквідаторів наслідків ворожих обстрілів (фото)За мужність і героїзм: на Волині нагородили ліквідаторів наслідків ворожих обстрілів (фото)За мужність і героїзм: на Волині нагородили ліквідаторів наслідків ворожих обстрілів (фото)За мужність і героїзм: на Волині нагородили ліквідаторів наслідків ворожих обстрілів (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів