Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 6 грудня

Вівторок, 06 грудня 2022, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 6 грудня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за вівторок, 6 грудня:

Про те, що у Луцьку повідомили про замінування міської ради

Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 6 грудня 

У Луцьку невідомі повідомили про замінування Луцької міської ради.

Про це йдеться в сюжеті Конкурент TV.

До будівлі мерії надвечір 6 грудня з’їхалися рятувальники, поліцейські, вибухотехнічна служба.

Із будівлі евакуювали працівників луцької мерії. У головному управлінні нацполіції Волині відмовилися коментувати інформацію. За попередньою інформацією, замінування не підтвердилося.

Про замок Радзивілів в Олиці, тушкованку з баранини та підземелля (відео)

Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 6 грудня 

Депутатка Луцької міської ради від фракції «Громадянський рух «Свідомі» Алла Надточій відвідала Олицьку територіальну громаду та дізналася про те, чим живуть місцеві мешканці, побачила підземелля під замком Радзивілів та Колегіальним костелом Святої Трійці, а також про тушкованку з баранини від пана Миколи для хлопців та дівчат на передовій.

Про це йдеться в програмі «Заїхали в гості» телеканалу «Конкурент TV».

Алла Надточій поспілкувалася із головою громади про життя громади, підготовку до «важкої зими» та перші плани після перемоги України.

Про те, що лучанка увійшла до проєкту ВВС «100 жінок 2022»

Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 6 грудня 

Лучанка Юлія Сачук стала однією з восьми українок, які увійшли до проєкту ВВС «100 жінок 2022».
Проєкт відзначає досягнення жінок у всьому світі та в усіх сферах життя  від волонтерства до керування міжнародними організаціями.
Юлія захисниця прав людей з інвалідністю, очолює громадську організацію жінок з інвалідністю "Боротьба за права".
Вона була серед тих, хто першим кинувся допомагати людям з інвалідністю після початку війни, цілодобово співпрацювала з міжнародними організаціями над планами евакуації, щоб врятувати життя тисяч українців. Вона бере участь у програмі Leader Europe Фонду Обами, була лауреаткою Національної премії з прав людини 2020 року та є кандидаткою від України в Комітеті ООН з прав людей з інвалідністю.
Серед тих, хто увійшов до списку,  перша леді України Олена Зеленська, світовий музичний феномен Біллі Айліш, акторки Пріянка Чопра та Сельма Блер, іранська альпіністка Ельназ Рекабі, спортсменка-рекордсменка у потрійному стрибку Юлімар Рохас та ганська письменниця Нана Даркоа Секьямах.
Юля каже: «Кожна дівчина і жінка з інвалідністю в Україні і світі має знати, що її успіх  можливий».

Про те, що на Луганщині загинув лучанин Андрій Гурний

Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 6 грудня 

Під час виконання бойового завдання на Луганщині загинув військовослужбовець з Луцька Андрій Гурний.

Лучанин Гурний Андрій Володимирович 27.07.1995 року народження був призваний на військову службу по мобілізації 22 жовтня 2022 року до складу  військової частини на посаду оператора протитанкового відділення взводу вогневої підтримки 3 аеромобільної роти 1 аеромобільного батальйону.

Солдат Гурний Андрій Володимирович загинув 3 грудня 2022 під час виконання бойового завдання  щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Білогорівка  Сєвєродонецького району Луганської області.

Вічна пам’ять, честь та шана Герою!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів