Поділитись:

У Луцьку понад 40 прикордонників здали кров для поранених побратимів (фото)

Понеділок, 05 грудня 2022, 17:14
У Луцьку понад 40 прикордонників здали кров для поранених побратимів  (фото)

Персонал Волинського прикордонного загону долучився до акції «Твоя кров може воювати. Стань донором».

Про це повідомила пресслужба Волинського прикордонного загону.

«Війна у країні триває, на жаль, зростає й потреба у донорській крові. Напередодні Дня Збройних сил України охоронці кордону вирішили допомогти побратимам – воїнам, які виконуючи бойові завдання, отримали поранення. Для донора це лишень 450 мілілітрів, а для когось – врятоване життя», – йдеться у повідомленні.

У понеділок, 5 грудня, понад 40 прикордонників здали кров, яка поповнить запаси донорської. Хтось прийшов до центру переливання крові уперше, а дехто уже має звання Почесного або ж Заслуженого донора України.

Микола Гнатюк, який нині працює у Волинському прикордонному загоні, здавав кров 270 разів, а це – 130 літрів крові та її компонентів. У червні цього року отримав відзнаку Заслужений донор України. 

З липня 2017 року звання Почесний донор має й офіцер-прикордонник Василь Салівончик.

«Сьогодні у мене 49 донація. Знаю, наскільки важливою та необхідною є ця справа, усвідомлюю те, що моя кров може рятувати. Тому сьогодні я без вагань прийшов у центр, аби в чергове стати донором», – каже Василь.

Прикордонники не вперше доєднуються до таких акції та запрошують усіх охочих долучатися до донорства. Сподіваємося, що ця кров врятує не одне життя.

У Луцьку понад 40 прикордонників здали кров для поранених побратимів  (фото)У Луцьку понад 40 прикордонників здали кров для поранених побратимів  (фото)У Луцьку понад 40 прикордонників здали кров для поранених побратимів  (фото)У Луцьку понад 40 прикордонників здали кров для поранених побратимів  (фото)У Луцьку понад 40 прикордонників здали кров для поранених побратимів  (фото)У Луцьку понад 40 прикордонників здали кров для поранених побратимів  (фото)У Луцьку понад 40 прикордонників здали кров для поранених побратимів  (фото)У Луцьку понад 40 прикордонників здали кров для поранених побратимів  (фото)У Луцьку понад 40 прикордонників здали кров для поранених побратимів  (фото)У Луцьку понад 40 прикордонників здали кров для поранених побратимів  (фото)У Луцьку понад 40 прикордонників здали кров для поранених побратимів  (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів