Поділитись:

Суд відпустив чиновника, якого спіймали на хабарі під домашній арешт

Четвер, 21 січня 2016, 10:15

Суд обрав запобіжний захід відносно заступника голови Ківерцівської РДА Сергія Третяка, якого затримали на хабарі у 40 тисяч гривень.

представники прокуратури просили суд обрати для чиновника максимальний запобіжний захід – тримання під вартою. Однак, слідчий суддя, зваживши зокрема на те, що Третяк виховує двох малих дітей, обрав інший варіант. Про це пише видання Волинське Агентство Розслідувань з посиланням на власні джерела.

Згідно з ухвалою суду, скандальний чиновник перебуватиме під домашнім арештом, носячи електронний браслет.

Речниця волинської прокуратури Наталка Мурахевич підтвердила, що суд обрав для чиновника запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

"Але прокуратура оскаржуватиме це рішення суду", – зазначила вона.

Нагадаймо, на Волині працівники Служби Безпеки України спільно з Національною поліцією та прокуратурою затримали на хабарі одного з заступників голови Ківерцівської райдержадміністрації.

Правоохоронці зловили Сергія Третяка на гарячому в торговому центрі "ТАМ-ТАМ". За хабарем чоловік прислав свою дружину, яка мала забрати хабар. Сума "подяки" була 40 тисяч гривень.

Між іншим, підприємець, який давав хабар, брав участь у тендері на закупівлю пального для Ківерцівського відділу освіти. Сергій Третяк "допомагав" виграти бізнесмену цей тендер.

Надрукувати
мітки:
коментарів