Поділитись:

Президент нагородив захисницю «Азовсталі» Пташку орденом «За мужність»

Субота, 03 грудня 2022, 09:43
Президент нагородив захисницю «Азовсталі» Пташку орденом «За мужність»

Парамедикиня Катерина Поліщук з позивним «Пташка» отримала нагороду від президента, яку присвячує полеглим побратимам.

Про це захисниця Маріуполя повідомила на своїй фейсбук-сторінці.

Президент України Володимир Зеленський у Києві зустрівся з українськими захисниками й захисницями, які були звільнені з російського полону, та вручив державні нагороди.

Так, у п'ятницю, 2 грудня, Катерина Поліщук отримала орден ІІІ ступеня «За мужність». 

«Нагороду я присвячую моїм полеглим побратимам, які навчили мене мужності. Багато емоцій про цю нагороду, але… я вдячна і наполегливо працюватиму далі», – написала Пташка.

Президент нагородив захисницю «Азовсталі» Пташку орденом «За мужність» 

Також вона висловила свою думку щодо президента Володимира Зеленського та заявила, що підтримує його усім серцем.

«Поважаю та всім серцем підтримую Президента, і переглянула про нього думку з початком повномасштабного вторгнення. Це справжній лідер та керівник. Не всі рішення зрозумілі широкому загалу, проте шлях до перемоги стрімкий і наполегливий. Це надлюдська відповідальність і титанічна праця. Критикувати й поливати брудом можуть лише люди, які близько не уявляють масштаби його відповідальності і не спроможні відповісти навіть за себе і свої дії», – йдеться у дописі.

Пташка додала: «У цих очах втома, подяка, мужність і вірність. Він зробив свій вибір. І я пишаюся жити і боротися з ним. Хто б що не казав».

Нагадаємо: Україна у середу, 21 вересня, повернула з російського полону кількох захисників Маріуполя, серед яких була парамедикиня Катерина Поліщук «Пташка».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Надрукувати
мітки:
коментарів