Поділитись:

У Шацьку реалізували проєкт, який покращив професійні навички молоді та бізнесу

П'ятниця, 02 грудня 2022, 04:20
У Шацьку реалізували проєкт, який покращив професійні навички молоді  та бізнесу

Протягом вересня-жовтня у Шацькій громаді відбулися навчання з інтернет-маркетингу та різні тематичні зустрічі. За словами організаторів, це сприятиме працевлаштуванню молоді, покращить компетенцію місцевого бізнесу та згуртує їх навколо теми професійного розвитку.

Про це повідомляють організатори.

Організувала ці заходи команда еколого-культурного об’єднання «БУГ» у межах конкурсу від українсько-німецької програми «Київський діалог» та Волинського Інституту Права.

«Ми спостерігаємо високий запит громадськості на перекваліфікацію та отримання нових знань, щоб відповідати умовам ринку праці. Тому й вирішили реалізувати проєкт, який би допоміг усім зацікавленим в цьому», – розповідає керівник еколого-культурного об’єднання «БУГ» Микола Полінкевич.

Микола ПолінкевичМикола Полінкевич
 

Що таке SMM-менеджемент і чому він затребуваний? Як формувати контент-план? Що потрібно для написання ефективного допису і створення актуального фото контенту? Як працювати з блогерами? Що потрібно знати для запуску реклами у соціальних мережах? Цю та іншу професійну інформацію змогли дізнатися усі ті, хто долучився до навчань з інтернет-маркетингу. Їх тренеркою була SMM-менеджерка та спеціалістка з таргетингу Софія Шковорода. Щодо учасників цих навчань, то це були: молодь (місцева та ВПО), люди з інвалідністю, представники бізнесу.

У Шацьку реалізували проєкт, який покращив професійні навички молоді  та бізнесу 

«Цінно було почути практичну інформацію від професіоналів своєї справи. Особливо те, що стосується налаштування таргетингу, створення сторіз та інших тем, що пов’язані з SMM-ом. А ще, для мене цінно було познайомитися з людьми нашої громади, які мають власну справу. Ми і далі спілкуємося, підтримуємо одне одного, просуваємо», – зазначає учасниця навчань Наталія Панасюк.

Окрім теорії, навчання мали й практичну складову. Його учасники створили чотири фото/відео публікацій та дев’ять сторіс на платформі Instagram, в
яких йдеться про життя, успіхи і виклики переселенців, які мешкають у Шацькій громаді.

У Шацьку реалізували проєкт, який покращив професійні навички молоді  та бізнесу 

Також у межах проєкту еколого-культурного об’єднання «БУГ» у місцевому Центрі зайнятості також відбулася конференція, яка присвячена ринку праці в умовах війни, та круглий стіл з місцевими підприємцями.

У Шацьку реалізували проєкт, який покращив професійні навички молоді  та бізнесу 

У жовтні було організували зустріч у форматі світового кафе, під час якої молодь змогла познайомитися керівництвом громади, ознайомитися із структурою
апарату та підрозділами Шацької селищної ради.

«Наш проєкт тривав фактично 2 місяці і за цей короткий час вдалося досягнути хороших результатів. Зокрема, більше двадцяти людей здобули нові професійні знання, активна молодь змогла налагодити кращу комунікацією з представниками влади і згуртуватися навколо спільних інтересів, місцевий бізнес дізнався про можливості збільшення їх продажів через Інтернет. Дякуємо усім, хто долучився до наших заходів і допоміг у їх проведенні», – підсумовує представниця еколого-культурного об’єднання «БУГ» Надія Цюп’ях.

Надія Цюп’яхНадія Цюп’ях
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Надрукувати
мітки:
коментарів
14 квітня 2024
04 квітня 2024
25 березня 2024
22 березня 2024
21 березня 2024
20 березня 2024
19 березня 2024
29 лютого 2024
28 лютого 2024
23 лютого 2024