Майже мільйон переглядів зібрав хлопчик з Ковеля, який заспівав в укритті (відео)

Середа, 30 листопада 2022, 17:40

Нещодавно на сторінці Ковельської міської ради у фейсбук було розміщене коротеньке відео, на якому учень ліцею №7 Марк Величко в укритті співає пісню “Гуцулка Ксеня”. Це відбувалось під час візиту у Ковель мера Шамблі, нового міста-партнера Ковеля з Америки.

Про це пишуть на сайті Ковельської міської ради.

 

«І якою несподіванкою стало для нас і для Марка, коли цей коротенький ролик переглянуло понад 900 тисяч людей. Він отримав 41 тисячу вподобайків і 700 коментарів. Люди розсипались у компліментах нашому юному даруванню», – йдеться у повідомленні.

Люди пишуть:

– Моя улюблена пісня! Марку, ти дуже великий молодець! Наше майбутнє- наші неймовірні, сміливі, розумні діти.

– Як можна поставити на коліна цей народ? Ніколи! Такі діти талановиті! Дякуємо батькам за сина!

– Наші діти – наша гордість. Марку, ти дуже талановитий хлопець. В тебе велике майбутнє, як і в нашої країни. Ми переможемо, і Марк буде збирати аншлаги на своїх концертах.

– Горда за наших дітей і молодь На їх долю припала така страшна війна. Вони одразу стали дорослими. Так тримати, юначе!

– Боже, як жаль наших діток, що змушені пізнати страхи війни. Я пишаюся Вами, Вашим патріотизмом, любов’ю до нашої неньки України. Здоров’я зичу, миру. Дякую за гарну пісню.

 

 

Також пісня у виконанні Марка в укритті лягла в основу телевізійного сюжету, який вийшов на американському телебаченні На сьогодні на сторінці у Фейсбук міської ради він набрав 90 тисяч переглядів.

Мама хлопця Юлія Величко розповіла, що син дуже любить співати.

“Марк дуже любить співати, займається вокалом у Руслани Шацької. Також навчається грі на гітарі. У нас вся родина співуча. Завжди свята завершуються у нас піснями” – розповідає пані Юлія.

Мама Марка каже, що теж у цей час була в укритті. І коли пауза затягнулась, вчителька запропонувала поспівати.

І відразу виникла ідея розпочати цей імпровізований концерт з “Гуцулки Ксені”. Юлія зізналась, що це її улюблена пісня у виконанні Марка і вона його просить її поспівати, коли часом на душі буває сумно.

Марк каже, що мріє бути програмістом та хоче співати.

«Я, звичайно, був задоволений і здивований. Не очікував, тому що й заспівати можу ще краще, але людям, напевне, сподобалось. І ще – не повинні діти співати в бомбосховищах, і сидіти в них не повинні. З батьками перечитав коментарі і вдячний кожному за теплі слова та побажання. Це надихає», – каже хлопець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: