Поділитись:

У Луцьку росіянину сказали, що дадуть землю, коли він скаже, що путін – х**ло

Середа, 30 листопада 2022, 11:15
У Луцьку росіянину сказали, що дадуть землю, коли він скаже, що путін – х**ло

Громадянину російської федерації Дем'яненку С. І. хотіли надати дозвіл на розробку проєкту землеустрою на вулиці Грекова, 14 у Луцьку (орієнтовною площею 0,07 га).

Про це говорили під час 37-ї сесії Луцької міської ради у середу, 30 листопада.

Відомо, що чоловік має посвідку на постійне проживання в Україні.

Депутат Луцької міської ради від «Громадянського руху «Свідомі» Андрій Лучик зазначив, що в умовах війни з росією, коли весь цивілізований світ накладає санкції на країну-агресорку, не можна надавати будь-який дозвіл громадянину росії. За словами депутата, чоловік повинен подати документи на українське громадянство, вивчити мову, історію та висловити свою позицію щодо війни.

«В Україні триває війна, воюємо з росією, а тут громадянин російської федерації подає звернення про те, щоб йому оформили документацію. Можливо, формально там все правильно. Але коли інші країни накладають санкції на росію, ми не можемо собі дозволити такий крок. Я вважаю, що якщо людина тривалий час тут живе, вона повинна подати на українське громадянство, прийти у сесійну залу і сказати, чий Крим, хто такий путін, а тоді подавати документи», – наголосив депутат.

Андрій ЛучикАндрій Лучик
 

Депутати не підтримали цей проєкт рішення.

Нагадаємо: росіянин готував «народні республіки» на заході України – його викрила СБУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024