Поділитись:

Волинський "укропівець" вимагав повернути Януковича до влади, – депутат

Четвер, 05 січня 2017, 19:24
Волинський «укропівець» вимагав повернути Януковича до влади, – депутат

Депутат Любешівської районної ради Михайло Кирилюк, член фракції "УКРОП" зневажливо висловлювався щодо учасників Євромайдану та вимагав повернути президента-втікача Віктора Януковича до влади в Україні.

Про це на своїй сторінці у "Facebook" пише депутат Волинської обласної ради Олег Кух.

Кух зазначив, що цей чоловік – колишній комуніст. Свої заяви він робив в присутності ЗМІ, голів райради та РДА, помічника нардепа Ірини Констанкевич та ЗМІ.

Текс допису подаємо без змін.

"Друзі, знайомтеся- це депутат Любешівської районної ради Кирилюк Михайло Васильович, фракція УКРОП ,( у минулому- депутат декількох скликань від комуністів). Сьогодні публічно, в присутності декількох десятків людей, в присутності ЗМІ , голови райради, РДА, сільського голови, помічника народного депутата Констанкевич І. М., ВИМАГАВ повернути януковича до влади , зневажливо висловлювався щодо учасників Євромайдану та Революції Гідності. Прошу невідкладного реагування громадськості, депутатського корпусу та керівництва партії!!! Він спить і бачить повернення до колишнього режиму! Прошу ЗМІ та громадськість не залишити цей випадок поза увагою і дати належну оцінку !!"

Надрукувати
мітки:
коментарів