Головне управління рятувальників на Волині прикрасили дитячими малюнками (фото)

Вівторок, 29 листопада 2022, 09:36

Дитячі малюнки використали для оформлення фасаду ГУ ДСНС області та 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Луцька (найбільшої на Волині).

Про це повідомили в пресслужбі рятувальників. 

На основі яскравих і реалістичних малюнків Яни Романович, 2007 року народження, (вихованка гуртка образотворчого мистецтва Центру дитячо-юнацької творчості м. Нововолинська) та Дарини Кучерук, 2006 року народження, (вихованка зразкової студії образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва «Художній дивосвіт» Рожищенського будинку дитячої творчості) рятувальники виготовили банери та розмістили їх на фасаді – по обидва боки від боксів спеціальної техніки служби 101.

 

«Сюжети малюнків надихатимуть рятувальників на щоденну, почасти з ризиком для власного здоров’я і життя, працю заради безпеки громадян і порятунку людей в умовах пожеж, надзвичайних ситуацій. До слова, автори робіт – переможці обласного конкурсу малюнків та робіт #Рятувальники_очима_дітей, що проводиться уже більше десяти років серед дітей закладів позашкільної освіти Волині», – йдеться у повідомленні. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: