Поділитись:

Головне управління рятувальників на Волині прикрасили дитячими малюнками (фото)

Вівторок, 29 листопада 2022, 09:36
Головне управління рятувальників на Волині прикрасили дитячими малюнками (фото)

Дитячі малюнки використали для оформлення фасаду ГУ ДСНС області та 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Луцька (найбільшої на Волині).

Про це повідомили в пресслужбі рятувальників. 

На основі яскравих і реалістичних малюнків Яни Романович, 2007 року народження, (вихованка гуртка образотворчого мистецтва Центру дитячо-юнацької творчості м. Нововолинська) та Дарини Кучерук, 2006 року народження, (вихованка зразкової студії образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва «Художній дивосвіт» Рожищенського будинку дитячої творчості) рятувальники виготовили банери та розмістили їх на фасаді – по обидва боки від боксів спеціальної техніки служби 101.

Головне управління рятувальників на Волині прикрасили дитячими малюнками (фото)Головне управління рятувальників на Волині прикрасили дитячими малюнками (фото) 

«Сюжети малюнків надихатимуть рятувальників на щоденну, почасти з ризиком для власного здоров’я і життя, працю заради безпеки громадян і порятунку людей в умовах пожеж, надзвичайних ситуацій. До слова, автори робіт – переможці обласного конкурсу малюнків та робіт #Рятувальники_очима_дітей, що проводиться уже більше десяти років серед дітей закладів позашкільної освіти Волині», – йдеться у повідомленні. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024