Поділитись:

Чи готові забудовники виділяти квартири для луцьких атовців

Четвер, 05 січня 2017, 16:14
Чи готові забудовники виділяти квартири для луцьких атовців

Депутати Луцькради хочуть знати, скільки забудовників, які будують на території Луцька, готові виділити житло для учасників АТО.

Чому місцеві забудовники можуть виділити квартири для учасників АТО, а забудовники з інших регіонів, які будують на території Луцька, не можуть? Це питання підняв на засіданні "бюджетної" комісії 5 січня депутат Луцькради Григорій Пустовіт.

Сергій Була нагадав про пропозицію депутата Андрія Покровського щодо збільшення пайової участі до 3 %. З його слів, тут основним моментом є база нарахування, прив'язана до держбудівських норм. Адже в той час, як одні забудовники чесно сплачують пайову участь, інші просто показують собівартість будівництва в межах трьох тисяч гривень.

"З вівторка починається обговорення моєї пропозиції під час круглого столу, й на березень виносимо на сесію відповідний проект рішення", – зазначив Андрій Покровський.

Також депутати вирішили рекомендувати управлінню капітального будівництва дізнатись у забудовників, які будують в межах Луцька, чи планують вони виділяти житло для учасників АТО.

Надрукувати
мітки:
коментарів