Поділитись:

Світло буде довше: на Волинь додали ще 40 мВт потужності

Субота, 26 листопада 2022, 10:04

Станом на 9:30 год 26 листопада у Луцькій громаді є можливість одночасно заживити більше споживачів та подавати електроенергію більш тривалий час, порівняно з минулою добою.

Про це повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук.

За інформацією енергетиків, атомні електростанції продовжують набирати потужності, поступово вмикають енергоблоки. У зв‘язку з цим на Волинську область в порівнянні з вчорашнім днем додали ще 40 мВт потужності. Вцілому сьогодні область має 200 мВт, що становить близько 55 % від необхідної потужності електроенергії.

У зв‘язку з додатковими 40 мВт ПрАТ «Волиньобленерго» почергово вмикає електроенергію усім мікрорайонам та прилеглим селам Луцької громади на кілька годин. В порівнянні з вчорашнім днем є можливість одночасно заживити більше споживачів та подавати електроенергію більш тривалий час.

Зі слів Ігоря Поліщука, вся критична інфраструктура заживлена. Вода має бути скрізь, за винятком поверхів вище 4-6 у будинках, які тимчасово без електроенергії, та окремих об‘єктів, де є пориви.

Тепло подано до понад 99 % будинків, без тепла – лише 5 багатоквартирних будинків. Працівники ДКП «Луцьктепло» продовжують працювати з будинками, де встановлено ІТП, щоб подати теплоносій напряму, там де ІТП цьому заважає.

Електротранспорт ще не працює, автобуси працюють в режимі вихідного дня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів