Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 25 листопада

П'ятниця, 25 листопада 2022, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 25 листопада

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за п'ятницю, 25 листопада.

Про почергове відключення світла у Луцьку:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 25 листопада 

За інформацією енергетиків, атомні електростанції набирають потужності, поступово вмикають енергоблоки. На Волинську область, в порівнянні з вчорашнім днем, додали 60 мВт потужності. Загалом сьогодні область має близько 40 % від необхідної потужності електроенергії.

У зв‘язку з додатковими 60 мВт ПрАТ «Волиньобленерго» почергово вмикає електроенергію усім мікрорайонам та прилеглим селам нашої громади на кілька годин.

Наразі графіки складати немає можливості у зв‘язку з тим, що ситуація з потужністю постійно змінюється.

Про вибух газового балона в будинку:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 25 листопада 

Вранці 24 листопада у селі Озерце Луцької міської громади сталась пожежа в приватному житловому будинку – вогонь охопив дерев’яні конструкції та речі домашнього вжитку.

Під час пожежі постраждала 62-річна власниця  будинку та 32-річний чоловік. З термічними опіками їх  госпіталізували до опікового відділення Медичне об’єднання Луцької міської територіальної громади. Стан громадян – середньої важкості.

За попередніми даними, пожежу спричинив вибух газового балона. Вибуховою хвилею знищено 80 % будинку.

Про звільненого з полону волинянина:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 25 листопада 

Серед звільнених внаслідок обміну полоненими – Юрій Кузьмінський з Нововолинська.

Військовий народився у Нововолинську 28 квітня 2001 року. У складі 88-го окремого батальйону 35 бригади морської піхоти ЗСУ захищав острів Зміїний. 24 лютого 2022 року потрапив в полон, де перебував повних 9 місяців.

Про відновлення водопостачання в Луцьку:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 25 листопада 

Через аварійні відключення електроенергії на об’єктах водоканалу відбуваються раптові, не прогнозовані зупинки об’єктів, зокрема й артезіанських свердловин. Також проводяться відповідні перемикання в електромережах, що призводить до автоматичного спрацювання захистів і аварійного відключення об’єктів підприємства.

При цьому КП «Луцькводоканал» намагається забезпечувати безперебійне водопостачання, працюючи в режимі 24/7. Станом на зараз ми забезпечуємо баланс води, яка підіймається з надр і відразу після очищення такий же об’єм подається в місто.

Досягти робочого тиску в мережі водопостачання по місту при наявній ситуації в енергосистемі та з врахуванням розбору води є можливим лише на ранок неділі, 27 листопада.

Про етапування до колонії луцького терориста Кривоша:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 25 листопада 

Луцького терориста Максима Кривоша засудили на 13 років та етапували до колонії на Рівненщині.

Наразі засуджений перебуває в Городищенській виправній колонії №96. На Рівненщину засудженого везли потягом, у супроводі нацгвардії.

Зі слів начальника Луцького слідчого ізолятора, за рішенням комісії Західного управління з питань виконання кримінальних покарань, Кривоша направили у сектор максимального рівня безпеки.

Про лучанина на візку, який через відсутність світла не може піднятися у власну квартиру:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 25 листопада 

Лучанин з інвалідністю через проблеми з електропостачанням не може піднятися у власну квартиру

Валерію Бакаєвичу 55 років. Він пересувається на інвалідному візку. Чоловік вже вдруге прийшов до місцевого «пункту незламності» на Театральній площі, адже може тут зігрітися і почекати, коли в нього вдома з'явиться світло.

Інші цікаві новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів