Поділитись:

Києву загрожують ворожі ДРГ! – військовий аналітик Гетьман

Четвер, 24 листопада 2022, 21:50
Києву загрожують ворожі ДРГ! – військовий аналітик Гетьман

Від початку війни Україні окрім армії рф та масованих ракетних обстрілів також загрожує можлива діяльність сплячих ДРГ (диверсійно-розвідувальних груп), що перебувають на території нашої країни.

Про загрозу сплячих ДРГ у новому випуску програми «Прайм-Тайм» на телеканалі КонкурентTV розповів військовий аналітик, ветеран російсько-української війни – Олексій Гетьман.

Військовий аналітик розповів, що з початком повномасштабного вторгнення бої розпочались безпосередньо у місті Київ: проспект Перемоги, Оболонь.

«За офіційними чи напівофіційним даним, під час цих боїв було знищено приблизно 1500 бойовиків. Що це були за люди? Це якраз і були ті «законсервовані» ДРГ групи. які прибували за рік, за два, може за 3 роки, а може і ще раніше, бо вони готувалися заздалегідь до цієї атаки».

Експерт додав, що не потрібно вважати, що ворожі ДРГ кудись поділись, вони і надалі перебувають у місті, хоча не у такій кількості, що була на початку повномасштабного вторгнення.

Якщо Київ залишиться без світла внаслідок ракетних обстрілів та буде паралізований, то це ускладнить роботу наших збройних сил, поліції та ДСНС. Адже у випадку часткової евакуації у напівпорожньому Києві без зв'язку та освітлення ворожим ДРГ буде легше спробувати захопити певні державні будівлі чи влаштувати спроби диверсій на території міста.

Детальніше у відео:

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів