Поділитись:

На Волині через відсутність світла удвічі збільшили кількість нарядів поліції

Четвер, 24 листопада 2022, 16:13
На Волині через відсутність світла удвічі збільшили кількість нарядів поліції

фото ілюстративне

На Волині в умовах відсутності електроенергії по всій території області удвічі збільшили кількість нарядів поліції.

Про це розповів очільник ГУ НП на Волині Юрій Крошко. 

На Волині в цих умовах усі поліцейські підрозділи несуть службу в посиленому варіанті, кожен з них забезпечений енергопостачанням внаслідок наявності генераторів і перебуває на цілодобовому зв’язку.

«На вулицях міст, селищ, сіл та на автошляхах кількість нарядів у цю добу було збільшено в два рази: усі вони негайно реагували на звернення і повідомлення від громадян. За минулу добу кількість повідомлень про злочини і правопорушення не збільшилась, обстановка залишається спокійною та контрольованою», – зазначив Юрій Крошко.

Волинянам нагадують: кожен поліцейський підрозділ може стати в разі необхідності пунктом обігріву та зв’язку для мешканців, як і «пункт незламності»: у будь-який час доби туди можна прийти, зігрітись, підзарядити гаджети, отримати зв’язок.

«Якщо ситуація з освітленням на території певних населених пунктів не покращуватиметься, там і далі в темну пору доби буде вдвічі збільшена кількість нарядів поліції – задля забезпечення публічної безпеки та порядку й реагування на звернення громадян в повному обсязі», – додав Юрій Крошко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
10:16
23 квітня 2024
21 квітня 2024
20 квітня 2024
17 квітня 2024
16 квітня 2024