Поділитись:

У Луцьку водозабори під нестабільною напругою – можливі перебої водопостачання

Четвер, 24 листопада 2022, 11:37
У Луцьку водозабори під нестабільною напругою – можливі перебої водопостачання

Станом на 10:30 год у Луцькій громаді через нестабільну напругу на водозаборах можливе призупинення водопостачання. 

Про це повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук.

Зі слів міського голови, Дубнівський та Гнідавський водозабори під напругою, однак нестабільною, через що протягом дня можливе призупинення водопостачання. На Омелянівський водозабір подача напруги відновлена.

«У будинках, де є вода, вона доступна до 4-6 поверху. У будинках, де відсутня електроенергія, – на поверхах вище її немає, оскільки не працюють підйомні станції. Скористайтеся допомогою сусідів та візьміть воду у них», – зазначив Ігор Поліщук.

Частина з тих котелень, які зранку були увімкнені, наразі працюють з перебоями у зв‘язку з нестабільною напругою. Очікуємо стабілізації напруги. Котельню на вул. Карбишева енергетики обіцяють підключити після обіду. В багатоквартирних будинках, де встановлено ІТП, також можуть бути проблеми з подачею теплоносія через відсутність електроенергії в будинку.

В частині районів міста та в окремих селах є електроенергія, в частині – немає. Протягом дня ситуація буде змінюватися. Значне покращення, за інформацією енергетиків, відбудеться з початком генерації електроенергії на АЕС. За попередніми прогнозами Міненерго, це відбудеться ближче до вечора.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів