Поділитись:

На Ківерцівщині горів будинок: під час гасіння виявили тіло чоловіка (фото, відео)

Неділя, 20 листопада 2022, 09:05

Упродовж ночі волинські рятувальники двічі виїжджали на гасіння пожеж у житлі.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Волинській області.

Сьогодні, 20 листопада, близько опівночі трапилася пожежа у селі Звози Ківерцівської громади – горів дерев'яний житловий будинок місцевого жителя. Сусіди помітили полум'я, викликали рятувальників й кинулися на порятунок господарю. Ще до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів люди винесли його з охопленої вогнем будівлі.

За 15 хвилин після виклику, о 00:11, на місце події прибули працівники 6 державної пожежно-рятувальної частини міста Ківерці.

З'ясувалося, що вогонь, який спалахнув у прибудові, поширився на покрівлю й житлові кімнати.

Горіння локалізували о 00:30, ліквідували – о 00:45. Під час гасіння пожежі співробітники ДСНС виявили тіло чоловіка, 1991 р.н.

Господаря (1987 р.н.), якого врятували сусіди з отруєнням чадним газом та опіками обличчя, рук і спини, медики госпіталізували до Луцької міської клінічної лікарні. Його стан важкий.

Причини пожежі встановлюються. Імовірно, вона спричинена коротким замиканням електромережі.

О 03:50 рятувальники 16 державної пожежно-рятувальної частини смт Стара Вижівка разом з працівниками місцевої пожежної охорони села Облапи ліквідували пожежу в хаті-пустці у селі Буцинь на Ковельщині. За попередніми даними, пожежа трапилася через необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

 

 

 

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів