Поділитись:

Де в Луцьку працюватимуть пункти обігріву

Середа, 04 січня 2017, 12:52

Щоб не допустити переохолодження людей без місць постійного проживання та інших малозахищених верств населення, у Луцьку готуються до встановлення стаціонарного пункту обігріву та надання допомоги таким категоріям людей.

Робота стаціонарного пункту обігріву буде організована в період значного пониження температури повітря (протягом 2- 3 діб -15ºС) в приміщенні за адресою: вул. Винниченка, 39, – повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

Налагоджена співпраця з підприємцями міста щодо забезпечення пункту обігріву продуктами харчування (чай, цукор, вермішель (мівіна), бутерброди, одноразовий посуд).

Зобов'язано керівників комунальних підприємств, установ та закладів міста надавати можливість громадянам зігріватись в будівлях, у разі їх звернень.

Також в аварійно-рятувальному загоні спеціального призначення управління ДСНС України у Волинській області підготовлено до роботи "мобільний" пункт обігріву, який, якщо буде така потреба, розгорнуть на території міста.

У Луцьку організовано роботу територіального центру соціального обслуговування та надання соціальних послуг м. Луцька за адресою: вул. Данила Галицького, 18, в якому можна зігрітись, помитись, отримати теплий одяг і харчування.

Окрім цього, в місті діє Центр обліку бездомних осіб ВОБФ "Переображення" за адресою: вул. Станіславського, 15а, який може прийняти одночасно до 10 осіб. В центрі їм надається їжа, одяг та ночівля.

Надрукувати
мітки:
коментарів