Поділитись:

Попри війну у Луцькій громаді ремонтують дороги (фото)

Середа, 16 листопада 2022, 10:42
Попри війну у Луцькій громаді ремонтують дороги (фото)

У Луцькій громаді ремонтують дорожню інфраструктуру: загалом поточним та капітальним ремонтом відновлюють понад тридцять вулиць та доріг у місті та навколишніх селах.

Про це повідомили на сайті Луцької міської ради.

«Люди звертаються та просять зробити ремонт доріг і під час особистих прийомів, і коли спілкуюся з ними в місті», – розповів очільник громади Ігор Поліщук.

За його словами, цього року вдалося відремонтувати кілька доріг у Луцьку та в тих населених пунктах, які приєднались до Луцької громади.

«Робимо ремонт там, де найбільша в цьому потреба: де болото, де люди не можуть пройти до своїх домівок. Стараємось зробити якісно, покращити людям комфорт та дбаємо про інфраструктуру нашого міста», – зазначив мер.

Нині ремонт дорожнього покриття роблять на вулицях Салтикова-Щедріна, Гончарівка та 7-му Малоомелянівському провулку в Луцьку, а також у селах Липляни, Зміїнець, Милуші та Забороль.

«Всі роботи, які розпочаті цього року, будуть завершені. На тих об’єктах, де роботи ще тривають, підрядникам залишилось близько двох тижнів до повного завершення», – запевнив Ігор Поліщук.

Попри війну у Луцькій громаді ремонтують дороги (фото)Попри війну у Луцькій громаді ремонтують дороги (фото)Попри війну у Луцькій громаді ремонтують дороги (фото)Попри війну у Луцькій громаді ремонтують дороги (фото)Попри війну у Луцькій громаді ремонтують дороги (фото)Попри війну у Луцькій громаді ремонтують дороги (фото)Попри війну у Луцькій громаді ремонтують дороги (фото)Попри війну у Луцькій громаді ремонтують дороги (фото)Попри війну у Луцькій громаді ремонтують дороги (фото)Попри війну у Луцькій громаді ремонтують дороги (фото)Попри війну у Луцькій громаді ремонтують дороги (фото)Попри війну у Луцькій громаді ремонтують дороги (фото)Попри війну у Луцькій громаді ремонтують дороги (фото)Попри війну у Луцькій громаді ремонтують дороги (фото)Попри війну у Луцькій громаді ремонтують дороги (фото)Попри війну у Луцькій громаді ремонтують дороги (фото)Попри війну у Луцькій громаді ремонтують дороги (фото)Попри війну у Луцькій громаді ремонтують дороги (фото)Попри війну у Луцькій громаді ремонтують дороги (фото)Попри війну у Луцькій громаді ремонтують дороги (фото)Попри війну у Луцькій громаді ремонтують дороги (фото)Попри війну у Луцькій громаді ремонтують дороги (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів