Поділитись:

«Путін вже війну програв», – політолог Михайло Наход (відео)

Вівторок, 15 листопада 2022, 22:05
«Путін вже війну програв», – політолог Михайло Наход (відео)

В Індозеї проходить саміт «Великої двадцятки». На цьому заході присутні країни провідних економік світу. Зокрема там також піднімалось питання російсько-української війни.

Президент України Володимир Зеленський прийняв участь у саміті в онлайн-форматі, де доніс позицію України та умови до мирних перемовин з росією. Хоча на заході присутні лідери країн учасників, проте володимир путін побоявся особисто взяти участь у саміті і натомість відправив голову МЗС сергія лаврова. Нещодавні успіхи ЗСУ, зокрема деокупація Херсону, виставляє росію у програшній позиції, а засудження дій росії світовою спільнотою ставить під сумніви її перспективи на міжнародній арені.

Про політичні процеси всередині росії та її подальше майбутнє у новому випуску програми «Прайм-Тайм» на телеканалі КонкурентTV розповів політолог,  міжнародник, кандидат наук з державного управління та депутат Луцької міської ради від Громадянського Руху «СВІДОМІ» Михайло Наход. Політолог зазначив, що ситуація в росії близька до 1917 року, коли в російській імперії відбулись революції, що змінили подальшу долю всіх територій імперії і, власне, поклали кінець самій імперії. Те, що відбувається на фронті, веде до внутрішнього хаосу в росії. Експерт вважає, що незабаром в країні розпочнеться активна боротьба за владу.

«Всі розуміють, очевидно, що всі, хто причетний до російського великого бізнесу, до влади, вони розуміють, що путін вже війну програв. Ще не програла росія остаточно, але путін вже програв», – зауважив експерт.

Михайло Наход зазначив, що після війни сподівається, що світова спільнота значно зменшить або навіть позбавить росію ядерного потенціалу, адже до поки це ядерна держава, її розпад на окремі країни малоймовірний і небажаний для інших країн. Також політолог вважає, що в майбутньому Китай може перетворити росію у свою ресурсну базу.

Загалом Михайло Наход підсумував, що в будь–якому випадку росію очікують важкі часи.

Детальніше у відео:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів