Поділитись:

Смертельна ДТП на Волині: живого і мертвого водіїв витягали з автівок рятувальники (фото, відео)

Вівторок, 15 листопада 2022, 09:40
Смертельна ДТП на Волині: живого і мертвого водіїв витягали з автівок рятувальники (фото, відео)

У Володимирському районі сталась дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої одна людина загинула, ще двоє – травмувалися.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Головного управління ДСНС України у Волинській області.

Смертельна ДТП трапилась ввечері у понеділок, 14 листопада, на автодорозі біля села Великий Окорськ Володимирського району. 

Внаслідок зіткнення двох легкових автомобілів, що зазнали значних механічних ушкоджень, один з водіїв отримав травми, несумісні з життям, а одна пасажирка й водій іншого легковика травмувалися.

За допомогою гідравлічного розтискача рятувальники 20-го державного пожежно-рятувального поста смт Торчин визволили травмованого водія й передали медикам, а тіло загиблого за допомогою гідравлічного розтискача з гідравлічною станцією деблокували працівники групи рятувальних робіт аварійно-рятувальної частини.

Врятованого водія й пасажирку медики госпіталізували до медзакладів Луцька.

На місці події працювали дев'ять рятувальників, були залучені два автомобілі служби 101.

Смертельна ДТП на Волині: живого і мертвого водіїв витягали з автівок рятувальники (фото, відео)Смертельна ДТП на Волині: живого і мертвого водіїв витягали з автівок рятувальники (фото, відео)Смертельна ДТП на Волині: живого і мертвого водіїв витягали з автівок рятувальники (фото, відео) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів