Поділитись:

На Волині за вихідні сталося шість пожеж – одна жінка отримала опіки (фото)

Понеділок, 14 листопада 2022, 09:50
На Волині за вихідні сталося шість пожеж – одна жінка отримала опіки (фото)

Протягом минулих вихідних, 12 і 13 листопада, на Волині рятувальники ліквідували шість пожеж.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Головного управління ДСНС України у Волинській області.

У суботу, 12 листопада, вечірньої пори винило три пожежі в житлових будинках. У селі Городок Камінь-Каширського району пожежу ліквідували рятувальники 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини з райцентру та вогнеборці місцевої пожежної охорони села Пнівне.

У селі Липини Луцького району під час пожежі в будинку отримала опіки власниця будинку Людмила К., 1969 р.н., яку медики госпіталізували каретою «швидкої», її стан середньої важкості. Пожежу ліквідували рятувальники луцької ДПРЧ-1, вогонь пошкодив житлову кімнату, а будинок вдалось врятувати.

Імовірною причиною цих пожеж стало коротке замикання електромережі. 

Ще одна пожежа в Луцькому районі виникла у селі Тарасове. Повідомлення про лихо до служби 101 надійшло о 18:35, перший підрозділ прибув уже за 8 хвилин. Вогнеборці провели бойове розгортання і працювали в апаратах на стиснутому повітрі в складі ланки газодимозахистної служби, подали на гасіння загалом три водяних стволи. Пожежу ліквідували о 19:02 силами рятувальників трьох частин м.Луцька – №1, №2 та №25.

Імовірно, пожежа виникла через недолік конструкції та порушення правил монтажу нагрівальних печей і димарів, вогонь знищив частково перекриття і стіни, меблі та речі.

Цього ж дня опівночі виникла пожежа в господарській споруді в селі Дарівка Ковельського району. Для ліквідації пожежі виїжджали рятувальники 21-го Державного пожежно-рятувального поста смт Голоби, МПО села Радошин, 4-ї Державної пожежно-рятувальної частини Ковеля. Пожежу ліквідували о 01:14, вогонь пошкодив покрівлю та стіни, причина пожежі встановлюється.

У неділю, 13 листопада, о 17:58 трапилась пожежа в с.Мизове Ковельського району. Через необережне поводження з вогнем вогонь пошкодив покрівлю та перекриття, о 19:05 лихо приборкали рятувальники 16-ї ДПРЧ смт Стара Вижівка разом з вогнеборцями села Смідин.

На Волині за вихідні сталося шість пожеж – одна жінка отримала опіки (фото)На Волині за вихідні сталося шість пожеж – одна жінка отримала опіки (фото)На Волині за вихідні сталося шість пожеж – одна жінка отримала опіки (фото) 

Нагадаємо: ввечері 13 листопада у селі Струмівка, що під Луцьком, виникла пожежа у пивному магазині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів