Поділитись:

Zoom додає електронну пошту й календар у міру розширення платформи

Неділя, 13 листопада 2022, 00:10
Zoom додає електронну пошту й календар у міру розширення платформи

У розпал пандемії Zoom був основним додатком для зустрічей з людьми, які застрягли вдома в умовах карантину. Протягом 2021 фінансового року компанія зростала нестійкими тризначними темпами, досягнувши приголомшливих 369% у третьому кварталі 2021 року. До другого кварталу 2023 року, свого останнього кварталу, зростання знизилося до однозначного числа (8%) (але з 5,5 мільярдами доларів на руках).

Про це пише сайт новин Волині «Конкурент» з посиланням на Techcrunch.com.

Це значне коливання, і компанія усвідомлює, що не може повністю покладатися на програмне забезпечення для онлайн-конференцій. Ось чому протягом останніх кількох років компанія прагнула вийти за межі основного сервісу зустрічей, перейшовши до таких областей, як контакт-центр, продажі та телефон.

Щоб просувати цю ідею ще далі, компанія оголосила про бета-версію програмного забезпечення електронної пошти та календаря на своїй конференції для клієнтів Zoomtopia. Засновник компанії та генеральний директор Ерік Юань усвідомлює, що є люди, які витрачають багато часу на Zoom, і він хоче надати всі інструменти для цього.

«Ми збираємося анонсувати бета-версію електронної пошти та календаря Zoom. По суті, будь-який користувач може завантажити оновлену програму, щоб користуватися нашою електронною поштою та календарем», – сказав Юань TechCrunch.

Проте вони можуть просто підключитися до облікового запису або сервера GMail або Microsoft Outlook, якщо бажають. «Це може бути інтеграція Google або Microsoft для існуючих клієнтів Google і Microsoft», – пояснив він.

Він очікує, що багато клієнтів, які використовують програму електронної пошти та календаря Zoom, і в той же час є давніми користувачами електронної пошти та календаря Google і Microsoft, виберуть функції з внутрішньою інтеграцією, але власники малого бізнесу, які можуть не мати офіційних ІТ-команд, можуть дозволити Zoom керувати як клієнтською, так і серверною частиною.

Ось чому компанія також оголошує про розміщення електронної пошти та календаря. Серед функцій є можливість створення унікального домену клієнта та наскрізне шифрування.

Він зазначив, що сервіс, розміщений на Zoom, не схожий на споживчу електронну пошту, як-от Gmail. Це буде більше схоже на приватну платформу з невеликою групою людей, які обмінюються електронною поштою. Це має допомогти значно скоротити небажані електронні листи, оскільки лише обмежена кількість людей матиме доступ до платформи. Чи зможе компанія повністю запобігти "сміттю", ще невідомо, але мета полягає в тому, щоб програма електронної пошти та календаря була тісно інтегрована з платформою Zoom з обмеженим доступом для сторонніх осіб.

Для людей, які підключаються до Gmail або Microsoft Outlook, послуга буде безкоштовною як для клієнтів платного, так і безкоштовного рівня Zoom. Для тих, хто хоче, щоб Zoom запускав усе, він буде доступний як частина планів передплати Zoom One Pro або вище.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів