Поділитись:

Травка, фен і два стволи: на Волині затримали наркоторговців (фото, відео)

П'ятниця, 11 листопада 2022, 14:51
Травка, фен і два стволи: на Волині затримали наркоторговців (фото, відео)

На Волині затримали двох чоловіків, які займалися збутом амфетаміну й канабісу. Під час обшуку в них також знайшли два пістолети.

Про це у п'ятницю, 11 листопада, повідомила пресслужба прокуратури Волинської області.

Упродовж грудня 2021 – листопада 2022 року правоохоронці задокументували факти збуту 32-річним та 25-річним жителями Рожища амфетаміну та канабісу.

Психотропи та наркотичний засіб, розфасовані у пакетики задля збуту, а також два пістолети, вилучили у них під час обшуків.

За процесуального керівництва прокурорів Луцької окружної прокуратури волинянам повідомили про підозру у вчиненні за попередньою змовою групою осіб неодноразового незаконного придбання, зберігання з метою збуту та збуту наркотичних засобів і психотропних речовин (ч. 2 ст. 307 КК України).

Вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу.

Довідково:
санкцією ч. 2 ст. 307 КК України за неодноразове незаконне придбання, зберігання з метою збуту й збут наркотичних засобів і психотропних речовин передбачено покарання від 6 до 10 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Травка, фен і два стволи: на Волині затримали наркоторговців (фото, відео)Травка, фен і два стволи: на Волині затримали наркоторговців (фото, відео)Травка, фен і два стволи: на Волині затримали наркоторговців (фото, відео)Травка, фен і два стволи: на Волині затримали наркоторговців (фото, відео)Травка, фен і два стволи: на Волині затримали наркоторговців (фото, відео)Травка, фен і два стволи: на Волині затримали наркоторговців (фото, відео) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів