Поділитись:

Signal є новітнім додатком для удосконалення функції Stories

Середа, 09 листопада 2022, 00:10
Signal є новітнім додатком для удосконалення функції Stories

Нарешті додаток Signal є не лише службою зашифрованих миттєвих повідомлень. Тепер ця служба включає в себе новий формат Stories, доступний для Android та iOS.

Про це пише сайт новин Волині «Конкурент» з посиланням на TechCrunch.com.

Компанія запустить нову функцію через кілька тижнів після тестування різними користувачами. Скоро елемент Stories з’явиться на панелі інструментів програми.

Крім функції Stories, у програмі Signal буде доступно створення та поширення зображень, відео чи текстів, які будуть зникати автоматично через 24 години. Як зазначають, різні функції будуть наявні у Signal, особливо зашифровані Stories.

У налаштуваннях Signal користувачі можуть вибирати коло людей, які можуть дивитися їхні Stories. Також доступно ділитися своїми Stories з контактами на телефоні, хто користується Signal. Можна поширювати це також для тих, з ким була бесіда чи повідомлення у Signal. Stories можна приховувати від деяких людей. Окрема Story створюється для меншої частини людей, а також для тих, з ким уже є створені чати.

«Функція Stories є видом спілкування та способом для підтримання зв’язку один з одним. Тому ця функція доступна навіть у службі повідомлень Signal. Люди хочуть керувати параметрами поширення Stories. Ця функція урізноманітнює людське життя», – повідомила компанія у своєму блозі.

Signal підтримує функцію відстеження кола осіб, які переглядають Stories. Якщо людина не хоче дивитися чи поширювати Stories, то в налаштуваннях треба вимкнути цю функцію, вибираючи “Turn off stories”.

Компанія зазначає, що спілкування особисто з людьми на платформі є великою перевагою. Signal повідомляє, що Stories створено не для розширення контену, а для близького спілкування, чатів.

Служба Signal із новою функцією  Stories стала більш популярною навіть за Snapchat. Через кілька років ця платформа стане такою ж поширеною як Instagram, Facebook, TikTok, WhatsApp, Twitter and LinkedIn.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів