Поділитись:

В «Укренерго» назвали області, де сьогодні вимкнуть світло (відео)

Понеділок, 07 листопада 2022, 08:26
В «Укренерго» назвали області, де сьогодні вимкнуть світло (відео)

Енергомережа країни ще досі не може відновити повноцінну роботу після терористичних атак росії. У частині регіонів енергетикам доводиться запроваджувати відключення, щоб уникнути перевантаження високовольтної інфраструктури.

З 6:00 і до кінця доби будуть активними графіки планових відключень м. Київ, Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській, Сумській, Харківській, Полтавській областях. Області, які потерпатимуть від відключень, ніхто не обирав – це наслідок руйнувань енергетичної інфраструктури після атак ракет та дронів, – повідомили в «Укренерго». 

Будуть діяти й екстрені аварійні відключення в окремих областях. Їх будуть запроваджувати обленерго у випадку, якщо дефіцит буде більшим, ніж закладено в графіки. У випадку запровадження аварійних відключень електроенергія може зникати раніше від плану, а обмеження споживання тривати довше.


«Енергетики роблять все можливе, щоб зменшити кількість і тривалість відключень, ми ремонтуємо мережі без зупинок та вихідних. Ми сподіваємося на ваше розуміння і допомогу.
Заощадливе споживання електроенергії допоможе втримати баланс в енергосистемі та не допустити аварійних пошкоджень електромереж через перенавантаження», – йдеться у повідомленні. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів