Поділитись:

Amazon: новий винахід для очей

Понеділок, 07 листопада 2022, 00:10
Amazon: новий винахід для очей

Сучасні технології не є є чимось надприроднім, на відміну від людського тіла. Використовуючи розумні контактні лінзи, є відчуття невідворотності (запатентовано Mojo Vision або кимось іншим схоже до цього), через це виникають дивні відчуття.

Про це пише сайт новин Волині «Конкурент» з посиланням на Techcrunch.com.

У Mojo заявили: «Це перша продукція розумних контактних лінз» разом із Alexa Shopping List. Цей винахід створений для підтвердження концепцї. Для прикладу, впевнитися, як буде відображатися список покупок за допомогою розумних контактних лінз.

Застосовуючи голос Alexa, можна додавати чи змінювати щось у списку покупок за допомогою HUD інтерфейсу. Користувач може пройтися очима по списку та вибрати необхідне. Якщо член сім’ї додає щось до списку віддалено, то спрацює Mojo interface.

Крім застосування голосу, є інші додаткові інтерфейси, які мають більше можливостей. Робити вибір речей за допомогою очей може здатися надто дивним, але цей інтерфейс спрощує завдання, для прикладу, переміщує елементи.

Команда Amazon допомогла Mojo ввести пробну версію Alexa Shpping.

«Ми віримо, що цей винахід стане таким успішним для Amazon, що навіть ніхто не сподівався на це», – сказав Рамуа Регурамалінгам про Alexa Shopping List GM. « Ми боїмося, що розумні контактні лінзи Mojo зможуть замінити Alexa Shopping List, бо функція з вільними руками є дуже корисною під час покупок».

Mojo Vision діє дуже обережно щодосвоїх функцій. У випуску компанія зазначається: «Пробна версія Mojo Vision покаже, як Alexa voice AI буде взаємодіяти із інтерфейсом розумних контактних лінз Mojo»

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів