Поділитись:

У волинському драмтеатрі обладнали «Театр в укритті»

Субота, 05 листопада 2022, 19:55

У Волинському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка вирішили обладнати «Театр в укритті». Відкриття локації відбулося вчора, 4 листопада.

Про це пише ВолиньPost.

Луцький шоумен та директор театру Сергій Скулинець розповідає: якщо повітряна тривога триває понад 45 хвилин, вистави доводиться переносити.

«Дуже прикро, коли глядачі приходять з квітами привітати наших акторів, а все йде не за планом, тому у нас і виникла ідея створити "Театр в укритті"», – пояснює Сергій Скулинець.

Тут, каже, були голі стіни, а за годину до самого заходу дороблювали сцену, та врешті зробили все можливе, аби глядачеві було комфортно.

«І сьогодні (4 листопада – ред.) до нас прийшли друзі та гості нашого міста, щоб подивитися першу виставу у нашому "Театрі в укритті". Я думаю, що попри всі сирени, ми зможемо проводити у цій залі не тільки мінівистави і концерти, а, можливо, і благодійні заходи, акустичні і художні вечори», – зауважує директор драмтеатру.

До слова, перший благодійний захід відбувся вчора. Його мета – зібрати кошти для 72 бригади. За словами Сергія Скулинця, театр також долучився і зібрав на потреби Збройних сил України 10 тисяч гривень.

Попереду, ділиться пан Сергій, – багато проєктів. Наприкінці листопада, наприклад, у театрі відбудеться мінівистава «Діло зі снайпером».

«Хочемо вже запросити лучан та гостей нашого міста. Приходьте, ми вас гостинно зустрінемо, адже Волинь для всіх завжди гостинна!» – підкреслив Сергій Скулинець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів