Поділитись:

На Закарпатті затримали іноземця, який намагався викрасти дитину у матері

Неділя, 06 листопада 2022, 02:35
На Закарпатті затримали іноземця, який намагався викрасти дитину у матері

На Закарпатті затримали іноземця, який незаконно намагався вивезти дворічну дитину з України. Цього не сталося завдяки пильності прикордонників Чопського загону.

Як повідомила Державна прикордонна служба, у п'ятницю, 4 листопада, батько-іноземець викрав дитину у матері. Жінка зателефонувала до прикордонників та попередила, що батько її донечки буде намагатися вивезти їхню спільну дитину з України.

"Учора вдень прикордонників Чопського загону запобігли незаконному вивезенню дворічної дитини батьком-іноземцем, який викрав її у матері. Жінка попередньо проінформувала прикордонників про факт можливої спроби вивезення спільної доньки за межі України батьком – громадянином Іраку. Вона повідомила, що іноземець викрав дитину та, ймовірно, намагатиметься виїхати разом з нею у невідомому напрямку", – йдеться у повідомленні ДПСУ.

Прикордонники розповіли, що коли чоловік прибув з дитиною у залізничний пункт пропуску “Чоп (Дружба)", то планував виїхати потягом до Угорщини.

Під час перевірки документів з’ясувалося, що іноземець хоче вивезти дівчинку без дозволу матері.

Тепер з горе-батьком будуть розбиратися правоохоронці. Дівчинку передали матері.

Раніше прикордонники повідомляли, що військовослужбовці щодня у пунктах пропуску відмовляють у перетині кордону близько 150 особам. Більшість з тих, хто хоче виїхати з України – це чоловіки, які підпадають під обмеження на час дії воєнного стану. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 
 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
15 квітня 2024
10 квітня 2024
07 квітня 2024
04 квітня 2024
02 квітня 2024
27 березня 2024
15 березня 2024
08 березня 2024
03 березня 2024