Поділитись:

Які прилади заощаджують час на приготування їжі*

П'ятниця, 04 листопада 2022, 15:11
Які прилади заощаджують час на приготування їжі*

Економити час на домашніх справах допоможе не тільки планування. Для приготування їжі доступна велика кількість побутових приладів, які спрощують і покращують процес. Користуючись ними, ви не будете проводити пів дня на кухні, однак зможете порадувати рідних смачними стравами. Наводимо короткий огляд таких приладів.

Мікрохвильова піч — лідер за швидкістю приготування

Це справжній порятунок для заклопотаних людей, адже вона за лічені хвилини доводить продукти до готовності. У мікрохвильовці можна:

  • розморозити;
  • розігріти;
  • запекти;
  • зварити;
  • засмажити.

Перелік страв, які можна приготувати, величезний. А головне — увесь процес займає значно менше часу, ніж при використанні плити.

Блендер — компактний універсальний помічник

Від звичайних подрібнювачів цей прилад відрізняється багатофункціональністю. Він стане в пригоді, якщо вам треба швидко зробити овочеве чи фруктове пюре, м’ясний фарш, фруктовий смузі, а ще коктейль, рибний паштет, соуси. Раніше господарки використовували для цієї мети тертки, товкачки, м’ясорубки, соковичавлювачі та сита. Тепер усе це можна зробити, використовуючи блендер. Обирайте пристрій потрібних конструкції та потужності залежно від того, що збираєтесь готувати.

Які прилади заощаджують час на приготування їжі*

Електрочайник — зручний та ефективний прилад

Гаряча вода може знадобитися не тільки для заварювання чаю. Якщо ви хочете прискорити приготування супу, макаронів чи картоплі, за кілька хвилин він зробить окріп. Також тепла вода знадобиться, щоб залити дитячу суміш чи вівсяні пластівці до сніданку. Електрочайник сам вимикається, тому не потрібно хвилюватися, що ви забули про нього.

Індукційна панель

Ця електрична варильна поверхня миттєво нагрівається до заданої температури. В індукційної плити вищий ККД порівняно з газовою, тому що на приготування страв йде набагато менше часу. Якщо ви звикли готувати нашвидкуруч, але хочете харчуватися гарячими стравами, чудово підійде саме цей прилад. Додатковий плюс — індукційна варильна поверхня безпечна у використанні, адже нагріває тільки посуд, а сама залишається холодною.

Сендвічниця: приготування смачних снеків

У цих приладах можна швидко робити різноманітні сніданки:

  • бельгійські вафлі;
  • закриті бутерброди;
  • сирники.

Для цього не треба вмикати духовку та чекати, поки вона розігріється. Заклав продукти — і вже за хвилину отримав ситний сніданок. Якщо правильно підібрати кухонні помічники, ви переконаєтесь, що приготування їжі — це швидке та приємне заняття.

Надрукувати
мітки:
коментарів