Поділитись:

У волинянина, який возив допомогу на Схід, в бусі знайшли зброю і боєприпаси (фото)

П'ятниця, 04 листопада 2022, 13:24
У волинянина, який возив допомогу на Схід, в бусі знайшли зброю і боєприпаси (фото)

На Волині затримали 38-річного чоловіка, який возив гуманітарну допомогу в Харківську область – в його бусі знайшли деталі автомата, набої та гранату.

Новину повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

Учора зранку в одному із сіл Камінь-Каширського району поліцейські зупинили автомобіль Volkswagen. За кермом транспортного засобу перебував 38-річний мешканець села Видерта. 

Під час огляду поліцейські помітили, що в автівці можуть бути заборонені предмети. Авто вилучили та, за ухвалою суду, провели у ньому санкціонований обшук. Вилучено гранату РГН, дві димові шашки, майже пів тисячі патронів та деталі автомата. Усе це скеровано у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС для проведення експертиз.у камінь-каширському районі на блокпості затримали чоловіка з вибуховими пристроями та боєприпасами

Встановлено, що чоловік їздив у Харківську область, доставляв туди гуманітарну допомогу. Для чого із зони бойових дій він привіз на Волинь небезпечні предмети – з’ясує слідство.  

Керманича транспортного засобу затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу. Вирішується питання про оголошення йому підозри за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. 

За це чоловікові загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.

Поліція Волині, вкотре попереджає: незаконне зберігання, придбання вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв тягне за собою кримінальну відповідальність.

Особа, яка добровільно видасть органам влади зброю чи боєприпаси, звільняється від кримінальної відповідальності.

У волинянина, який возив допомогу на Схід, в бусі знайшли зброю і боєприпаси (фото)У волинянина, який возив допомогу на Схід, в бусі знайшли зброю і боєприпаси (фото)У волинянина, який возив допомогу на Схід, в бусі знайшли зброю і боєприпаси (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів