Поділитись:

Сім'я, мандарини та подарунки під ялинкою: як відомі волиняни відзначають Новий рік (фото)

Субота, 31 грудня 2016, 14:00

Зустріч Нового року – подія незвичайна, адже з нею пов'язано чимало цікавих історій та пригод, доленосних зустрічей та розчарувань, приємних сюрпризів та зізнань. У будь-якому випадку ніч із 31 грудня на 1 січня – святкова, весела та захоплююча.

Ми зустрічаємо новий рік з нашими друзями та рідними, сміємося, загадуємо бажання, шукаємо довгоочікувані подарунки під ялинкою. Моменти, які переносять нас у далеке дитинство – незрівнянні, адже кому, як не дорослим, потрібно більше вірити в казку (і тоді вона неодмінно буде!)...

З нагоди прийдешнього Нового 2017 року ділове видання Волині "Конкурент" вирішило поцікавитися у знаних в Луцьку та області волинян,

Голова організації "Volfest" Валерій Пельц:

"Новий Рік є сімейним святом, і в цьому році я теж буду святкувати його разом з рідними. Не дуже люблю новорічні подарунки шукати під ялинкою, а от сам люблю радувати дітей подарунками. Це свято щасливого дитинства, а для дорослих це черговий привід зробити підсумки прожитого року", – мовив він.

Луцький міський голова Микола Романюк зазначив коротко: "Я святкую Новий рік вдома в колі родини".

Депутат Волинської обласної ради Михайло Імберовський:

"Новий рік для моєї сім'ї – це сімейне свято! З часу, відколи живемо в Луцьку, а це з 2004-го року, кожен рік його зустрічаємо у себе дома в сімейному колі: я, дружина Оксана і донька Діана! А вже Різдво у більш широкому родинному колі, їдемо на Львівщину до батьків. Саме святкування Нового року вдома для нас і є основною традицією. Хоча в цьому році зустрічатимемо 2017 рік з Оксаною вдвох, бо донька виросла і започатковуватиме вже свої, власні традиції! Обов'язково робимо один одному подарунки-сюрпризи, я і в цьому році такі придбав для своїх дівчат, а от сам відчуваю, що свої подарунки від дружини вже отримав, авансом, адже вона двічі вигравала туристичні подорожі у акціях одного із луцьких супермаркетів..." – розповів він.

Представник ініціативи "Активні громадяни" Британської Ради, голова ради правління СГО "Молодіжна платформа" та керівник Молодіжного центру Волині Захар Ткачук:

"Святкувати Новий рік буду в innerspace з колегами на безалкогольній тусовці, а після 24 години до батьків. Щодо подарунків, то нічого не очікую, бо це діло неблагородне, і може бути розчарування)) У новий рік даю собі три завдання-клятви – must do (щось про себе, що лінуюсь і не зробив, або ціль яку треба виконати). Під ялинкою знаходжу кожен день кицьку, яка намагається її перекинути чи знімати іграшки", – розповів Захар Ткачук.

Дизайнерка Ольга Косюк:

"Зазвичай Новий рік зустрічали з друзями в гучних компаніях, ле з народження донечки традиції змінилися. Тепер святкуємо в колі нашої маленької сім'ї. Ялинку прикрашаємо 31 грудня. З подарунків під ялинкою зазвичай солодощі і традиційно багато мандаринів", – зазначила вона.

Ведучий, шоумен Сергій Скулинець:

"Коли свята, то мене вдома немає. Цього року у "Короні Вітовта" буде новорічний корпоратив цілу ніч. Я там працюватиму з синами своїми (вони там танцюватимуть). Дружина в залі буде. От така дружня домашня атмосфера в "Короні Вітовта". Поєднуємо роботу з відпочинком. Кращий подарунок на Новий рік для мене – це коли зі мною є моя сім'я. Потім ми їдемо до батьків, або вони до нас. Збираємося разом за родинним столом та святкуємо, хоча дуже важко після корпоративних днів, які проходять з 20 до 31 грудня", – наголосив він.

Фотограф Олександр Федюк:

"Хотілося б сказати, що з 31 грудня на 1 січня з друзями ходимо в баню, але життя – це не кіно... Традиційно зустріну в колі родини та близьких друзів", – каже він.

Депутат Волинської обласної ради Борис Бабійчук:

"Новий рік святкуємо в сімейному колі дома. 31 числа діти прикрашають ялинку, щоб в новорічну ніч під нею знайти бажані подарунки. Для батьків діти теж готують сюрпризи і не лягають спати до першої ночі. Якщо в святкові дні будуть морозні дні, то всі підемо кататися на ковзанах на міському озері", – сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЩО ПАМ'ЯТАЮТЬ ВІДОМІ ВОЛИНЯНИ ПРО ДЕНЬ СВЯТОГО МИКОЛАЯ

Надрукувати
мітки:
коментарів