Поділитись:

Доки не було світла, у Підгайцівській громаді робили окопні свічки на фронт (фото)

Середа, 02 листопада 2022, 10:45
Доки не було світла, у Підгайцівській громаді робили окопні свічки на фронт (фото)

Доки у Підгайцівській громаді не було електропостачання 1 листопада, Центр культури, туризму, молоді та спорту зорганізував працівників закладів культури навколо виготовлення окопних свічок.

Про це повідомила пресслужба Підгайцівської громади.

Долучилися до ініціативи й окремі депутатки та працівники Підгайцівської сільської ради. Матеріали для свічок – картон, віск та металеві банки – збирали усією громадою напередодні.

Спільними зусиллями підготували та залили воском 300 жерстяних баночок з гофрованим папером, які допоможуть військовим пережити холодні будні в окопах, адже за допомогою окопної свічки можна і зігрітись, і підігріти чай чи якусь їжу.

«Ці свічки ми робимо від великої любові до України та наших захисників – воїнів Збройних сил України. Аби тепло наших сердець гріло їх, разом цими свічками, далеко від дому», – зазначають учасники благодійної акції.

Доки не було світла, у Підгайцівській громаді робили окопні свічки на фронт (фото)Доки не було світла, у Підгайцівській громаді робили окопні свічки на фронт (фото)Доки не було світла, у Підгайцівській громаді робили окопні свічки на фронт (фото)Доки не було світла, у Підгайцівській громаді робили окопні свічки на фронт (фото)Доки не було світла, у Підгайцівській громаді робили окопні свічки на фронт (фото)Доки не було світла, у Підгайцівській громаді робили окопні свічки на фронт (фото)Доки не було світла, у Підгайцівській громаді робили окопні свічки на фронт (фото)Доки не було світла, у Підгайцівській громаді робили окопні свічки на фронт (фото)Доки не було світла, у Підгайцівській громаді робили окопні свічки на фронт (фото)Доки не було світла, у Підгайцівській громаді робили окопні свічки на фронт (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
13 квітня 2024
10:00
11 квітня 2024
15:25
28 березня 2024
07 березня 2024
17 січня 2024
27 грудня 2023
14 грудня 2023
10 грудня 2023
02 листопада 2023
03 жовтня 2023