Поділитись:

Волинські митники затримали партію «жагучих пряно-солодких обіцянок» (фото)

Понеділок, 31 жовтня 2022, 11:39
Волинські митники затримали партію «жагучих пряно-солодких обіцянок» (фото)

На митному посту «Ягодин» затримали партію біологічно активних добавок для підвищення сексуальності.

Про це у понеділок, 31 жовтня, повідомили на фейсбук-сторінці Волинської митниці.

«Партію жагучих пряно-солодких обіцянок затримали днями волинські митники на посту «Ягодин».  Чи то український отримувач цього товару сповідує пуританські ідеї? Чи, може, китайський відправник не був достатньо впевненим у хімічному складі своїх пігулок? Так чи інакше, про біологічно активні харчові добавки на кшталт «Секретний рецепт палацу», «Римські ночі», «Березнева кицька» у товаросупровідних документах не згадувалось», – йдеться у дописі.

Крім понад 6 тисяч упаковок збуджуючих засобів, «зайвими» у вантажі виявились 600 ветеринарних експрес-тестів та 40 дозиметрів побутової радіації. 

Натомість у збірному вантажі були відсутні задекларовані 460 кг чохлів до мобільних телефонів. Ними, схоже, компенсували вагові показники товару, який прямував в Україну з Польщі.

Підміну виявили у ході повного митного огляду транспортного засобу з перерахунком та відкриттям вантажних місць. 

Відповідно до частини 1 статті 483 Митного кодексу, подання неправдивих відомостей про найменування чи кількість товару під час його переміщення на митну територію України тягне за собою штраф у розмірі 100 відсотків вартості предметів правопорушення з їх конфіскацією. Тож увесь незаявлений до оформлення крам вартістю понад 2,8 млн грн тимчасово вилучений на склад митного органу. Складений протокол та розпочате провадження у справі про порушення митних правил.

Волинські митники затримали партію «жагучих пряно-солодких обіцянок» (фото)Волинські митники затримали партію «жагучих пряно-солодких обіцянок» (фото)Волинські митники затримали партію «жагучих пряно-солодких обіцянок» (фото)Волинські митники затримали партію «жагучих пряно-солодких обіцянок» (фото)Волинські митники затримали партію «жагучих пряно-солодких обіцянок» (фото)Волинські митники затримали партію «жагучих пряно-солодких обіцянок» (фото)Волинські митники затримали партію «жагучих пряно-солодких обіцянок» (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 квітня 2024
19 квітня 2024
15 квітня 2024
08 квітня 2024
04 квітня 2024
01 квітня 2024
21 березня 2024
15 березня 2024
13 березня 2024
07 березня 2024