Поділитись:

На Волині створять графіки відключення електроенергії, – Погуляйко (відео)

П'ятниця, 28 жовтня 2022, 17:20
На Волині створять графіки відключення електроенергії, – Погуляйко (відео)

На Волині з наступного тижня мають з'явитися графіки планових вимкнень електроенергії з вказаними часом, назвами населених пунктів й вулиць.

Про це у п'ятницю, 28 жовтня, повідомив на своїй фейсбук-сторінці голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко.

«Сьогодні взяв участь в селекторній нараді під головуванням заступника керівника Офісу Президента України Кирила Тимошенка. На порядку денному – енергетична ситуація в країні.
Як зазначив Кирило Тимошенко, нестача потужностей енергосистеми це проблема усіх регіонів, а не лише декількох областей. Тому необхідно обмежити електроспоживання кожному українцю, щоб разом подолати ці труднощі», – написав Погуляйко.

За його словами, проаналізувавши стан енергомережі країни та кожного регіону за минулий тиждень, вирішили перейти на нові графіки відключень електроенергії для споживачів. Планують доводити величину обмежень електроспоживання до кожної області.

Голова ОВА зазначив, що на Волині будуть створені графіки планових вимкнень з часом, назвами населених пунктів й вулиць та доведені їх до жителів області. Попередньо, вони будуть уже на початку наступного тижня. 

«Слід зазначити, що у разі аварійної ситуації на об’єктах енергетичної інфраструктури аварійні відключення будуть застосовуватися, як і раніше», – додав Юрій Погуляйко.

Нагадаємо: 26 жовтня депутат Луцької міської ради від «Громадянського руху «Свідомі» Андрій Лучик звернувся до міського голови з проханням публікації графіків відключень світла від «Волиньобленерго».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів