Поділитись:

Олег Винник відростив густу сиву бороду (фото)

П'ятниця, 28 жовтня 2022, 04:35
Олег Винник відростив густу сиву бороду (фото)

Багато хто звинувачував Олега Винника у зраді, мовляв, що він втік від війни та покинув рідну країну, як тільки настали скрутні часи. Але від адвокатів артиста стало відомо, що зараз Олег знаходиться у Німеччині, де проходить курс лікування. Подробиці стану співака невідомі, але ще до війни Винник страждав від запалення слизових оболонок гортані, що у народі називається ларингітом.

Про це повідомляє сайт Сенсації.

Та хоч зірка й намагався повністю зникнути з інтернет-простору, у мережу все ж таки просочилися фотографії артиста. Їх у своєму фейсбуці опублікував Роман Недзельський, чоловік української виконавиці Оксани Білозір. Військовослужбовець спілкувався з повелителем вовчиць по відеозв’язку та показав українцям, як зараз виглядає їх улюблений артист.

Шанувальники були здивовані змінами в зовнішності співака. Олег відпустив бороду, посивів та має набряки на обличчі. Зараз співак майже не схожий на того біловолосого красеня, який підкорював глядацькі зали тільки-но вийшовши на сцену.

Олег Винник відростив густу сиву бороду (фото) 

Проте, хоч Винник зараз і знаходиться далеко від Батьківщини, він активно займається волонтерством та передає з-за кордону автівки для ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів